September 30, 2010

BIG BIG SMILE!! :)

terima kasih sebab share cerita..terima kasih sebab buat aku happy..terima kasih sebab buat aku senyum..terima kasih sebab buat aku perasan sorang sorang..hahaha..tak nak cakap "sorry"..tersilap langkah..terkene batanh hidung sendiri..hahaha.padan muka..siapa suruh tangan gatal gatal..amek!!kan dah kene..dah tergelak sorang sorang kat situ..tak takut??ye ke..?cam tak percaya je..tapi memang berani buat gile obvious..huh!!obvious sangat ke??tak kot..biasa biasa je..=p takut takut takut..tak takut tak takut..cuak cuak cuak..tak cuak tak cuak..buat comel comel sudaa!!hahahaa..kenapa baru sekarang..?adik kenit~adik kenit~!!nakal betullah!mak cubit nanti..revealed??not yet lah!!later la..one more story..kebetulan..?atau suratan..?hahhaa..lawak sangat..nak gelak berdekah kat situ lah!!tapi yang best mase LUCKY DROP tu..terkejut betul!!pandai betul lah Kak Uda!!hehehee..mood tak menentu la..sekarang happy..tak tahu lah kalau kejap lagi "happy" lagi..hahaha..that's all for now~

p/s: kenet himnae!!hyung himnae!!
hwaiting!!

No comments: