September 21, 2010

exam (!)

next week dah exam lah..study..study..haha..kat kelas pun masih boleh online lagi..adoyai!!apa nak buat??btw,tak rasa segan bila terserempak..tapi kadang kadang rasa segan muncul sendiri..entahlah..sigh! macam dah tahu..tapi entahlah..biarlah..nak buat apa??bukan boleh buat apa apa pun..nak jealous??terpulang..nak anti..lantaklah..nak serang??ada kesah..?tak kesah pun..=.="sigh!makin lama jiwa makin kacau..makin lama perasaan makin terganggu..makin lama hati makin tak tenang..makin lama raga terseksa..sanggup ke aku? ya! aku sanggup!mungkin jika suatu hari nanti,bila aku sudah tak daya lagi,bila zahir insan ini sudah tidak mampu menahan lagi..mungkin aku akan luahkan..permasalahannya..?adakah aku seberani itu untuk luahkan segalanya..?biar masa yang menjawab..

p/s: sorry kalau korang baca post yang merepek meraban ni..aku tengah jiwa akan kacau sikit..=.=" tapi tak kekacau macam dulu..

No comments: