September 16, 2010

The Phra'it

di pagi pagi buta ni, aku nak bercerita tentang seorang budak yang BAIK ni..disebabkan aku dah buat salah dengan dia..so, aku kena buat satu post yang specially untuk dia seorang..(!)
MUHAMMAD AMIRU MUHAMAD
7 APRIL
PRESIDENT HAFUZA 4

KELANTAN

THAI

JOHOR

apa yang nak cerita pasal dia ni ea..?hmmm..actually post ni nak kena puji dia tinggi tinggi sampai dia boleh terbang terapung apung kat langit sana..=p okaylah..maybe aku belum kenal dia lama..maybe aku belum layak buat jugdement pasal dia..tapi since aku dah ter"janji" dengan dia nak buat satu post untuk dia.. so, aku kenalah buat jugak..actually first jumpa dia ni masa 18 February 2010..masa tu minggu orentasi Form 4..masa first2 jumpa, tengok dia macam budak baik je..walaupun masa tu memang dia banyak membebel..hahaha..nak dijadikan cerita..kitorang satu kelas and satu homeroom lagi..lebih tragiknya,aku duduk belakang dia kat dalam kelas..lagilah hari hari dengar dia berceloteh..best sangat duduk belakang dia kat dalam kelas..tak kering gusi..walaupun kadang kadang dia menghalang pandangan aku..hehhee..one more thing, tulisan tangan dia cantik..kalah tulisan aku..jarang dapat tengok budak lelaki tulisan kemas..selama 7 bulan aku kenal dengan dia ni,dia ni bolehlah dikatakan caring (?) ye kot..memang tak nampak..tapi dia caring dalam senyap..jenis yang susah nak marah orang..kalau marah pun boleh gelak gelak lagi..outgoing person..and also outspeaking..suka suka dia je nak cakap apa..tapi tak buat orang lain touching..dia touching..?macam tak pernah nampak dia touching..tapi pernah dengar dia touching dengan orang je lah..mummy's boy..?entah..tak pernah selidik lah pulak..tak kuasa nak selidik..seorang yang boleh dipercayai..bagilah dia sebakul rahsia, kalau dia baik memang dia tolong simpan ketat ketat tu rahsia..as a president..?president yang selalau bertindak zionis terhadap anak anak buahnya..muahahaha..suruh kitorang buat kad raya untuk dia..ewahh ewahh~besar pangkat awak cik abang president..amek kau aku bagi tulisan jawi + terbalik balik lagi..hahahaa..tapi the best part is, dia buat hari hari dan masa masa sem1 aku colourful..penuh dengan gelak..happy..bright..his apperance..?tinggi..kalau jalan sebelah dia, aku jadi macam adik dia je..suka suka dia nak debik aku..hahaa..kalau tak pakai baju uniform sekolah, macam bapak dengan anak la seyh..gilew hape..tak gemuk pun..cuma BESAR je..kikikihh..btw, suka tengok dia pakai uniform..pakai spec..have nice sideburn..SMART la seyh..hahaa..nampak la ala2 TOM CRUISE..=p


p/s: terima kasih dengan aku (!) penat aku mengolah ayat untuk ko..tak tido malam menghadap blog ni..even nak exam..hihii..
system dah nak shutdown..(!)salit kepala..pedih perut..(!)i've put all my best (!)
credit to : muhammad amiru muhamad.. =p

No comments: