September 14, 2010

SCARY DAY EVER(!)

apa sudah jadi dengan NURHAFIZAH MOHD SAMSURI..?ke manakah hilangnya sifat KEPERIMANUSIAAN..?ke manakah perginya sifat KEJUJURAN..?ke manakah lenyapnya KETULUSAN HATI..?ke manakah ghaibnya KEIKHLASAN DIRI..?oh my goshhh(!)
what's going on earth is happened to me..?malam ni memang terasa sangat sangat takut..TAKUT DENGAN DIRI SENDIRI..takut dengan KETIDAKJUJURAN..maybe akan makan diri sendiri..owhhh(!)NO(!) kalau aku yang terkena macam tu..mungkinkah aku sanggup bertahan..? atau mungkinkah aku akan hilang terus rasa HORAMAT dan PERCAYA kepada kaum yang bergelar KAUM ADAM ini..?

kaum yang sering kali membuat janji janji manis..tetapi belum tentu dapat ditepati..kaum yang sering melemparkan sumpah setia..tetapi belum tentu dapat ditaati..begitu senang LUAHKAN PERASAAN..tanpa mengira perasaan ini..
kenapa begitu senang mereka mereka ni nak buat confession dekat perempuan..? kenapa begitu senang nak luahkan segala segalanya yang tersemat di hati..?kepada PEREMPUAN sekalian..JANGAN MUDAH PERCAYA..juallah mahal macam mana sekalipun..jangan biar harga diri ini diperlekeh macam tu saja..mana pergi maruah..?jangan suka suka biar mereka jatuhkan..
memang bukan semua di anatara mereka yang begitu..KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGAkaramsingh=p disebabkan beberapa orang daripada kaum ni yang buat onar..habis semua aku tak percaya..tapi mungkin suatu hari nanti..pintu hati ini akan diketuk dan terbuka untuk seseorang..mungkin YA mungkin TIDAK(!)entah..biar masa menentukannya..huh
jangan mudah percaya dengan kata kata kaum ini..KEMUNGKINAN besar untuk MEROSAKKAN AKAL..(takut juga jika diri ini turut TERTIPU) :|

TENTANG DIA..?biarlah aku simpan sendiri..lebih baik simpan sendiri..daripada share dengan siapa siapa..nak keadaan "macam ini" dengan dia..tak nak rasa kaku bila berdepan dengan dia..tidak mahu rasa segan bila bertentangan dengan dia..nak kekalkan MOMENTUM "macam ini" dengan dia..mungkin akan rasa jealous atau garam kalau tengok dia dengan orang lain..maybe itu yang boleh buat dia happy..so,aku pun akan turut "HAPPY" hehehe..=p
eyp!dah tutup cerita tentang DIA(!)nanti habislah semua orang tahu ni.. ;p

p/s: baru lepas terkejut kerana someone ni..SANGAT SANGAT daring ye dia ini..aku pun takut sangat ni..rasa macam nak tercabut jantung ni pun ada jugak..huh tak pernah pernah dapat PENGAKUAN yang sebegini rupa..tup tup malam ni,amekk ko..kena sebiji kat batang hidung..pengakuan yang macam mana..?pengakuan yang SEJUJUR ini..yang SESPONTAN ini..yang SESELAMBA ini..dan yang SEBAGAINYA..takutttttnyer..

No comments: