September 9, 2010

sudah(!) malas nak fikir T_T

sampai hati la seyh..tak apa la..maybe dia hilang ingatan..siapa tahu..^_^ dah la..sakit hati..?sakit la jugak..huh(!)makin banyak fikir makin sakit hati la..malas seyh nak fikir pasal dia ..banyak lagi kerja yang nak kene buat..biasalah..dah nak raya ni,means exam pun makin dekat..hahaha..fiza,study la weyh(!!!)debushh CEPAT STUDY(!)dapatkan lagi ANUGERAH PENGETUA..hehehee..amin..btw,boring la..orang yang aku nak sakat tak ada..huhhuu..gigit kang..(!)bluweekkk.. ;p mana semua orang ni..?terpinga-pinga aku keseorangan kat sini..huwaaa(!) tak ada seorang pun ex-classmate yang nak bincang pasal kelas terbuka kat maktab tu nanti..haishh korang ni ke mana menghilang hah..?

































P/S:korang..jangan marah yea..hiihihii..aku tulis blog ni malam2 buta..boring.. =p

SAYANG KORANG KETAT KETAT =P
MUACCXXHHH ^_^

BY UR BELOVED FREN (!)

No comments: