September 16, 2010

Touching di Malam Hari

malam semalam,tengah skodeng2 facebook orang, blog orang lain..then tiba2 je ter"touching" di malam hari..huhhuhuu..tak tahu kenapa boleh jadi macam tu =( tengah kat depan laptop ni,then ter"stalk" lah pulak facebook seorang hamba Allah ni..then tiba tiba cecair jernih mengalir dari oculi (eyes) ni..entah dari mana perasaan tu datang..serius..(!)memang gila la malam tu..banyak sangat lah(!)huh then pergilah aku membawa diri yang duka dan lara ini untuk mengadu kepada siapa siapa yang ingin mendengar luahan hatiku yang parah ini..(cewwahh) then pergi mengadu dengan sorang budak besar ni..nasib baik dia nak dengar semua cerita aku..thanks a lot..credit to BUDAK BESAR(!) hehehee..tup tap tup tap..dah nak dekat pukul 3.00am..still aku tak tido lagi sebab bercerita dengan BUDAK BESAR tu..then dia suruh aku tidur..nak je aku cakap macam ni :p tapi last last aku tidur gak..hehehe..thanks again to BUDAK BESAR (!) =p

No comments: