December 24, 2010

A+B+C = Fizakenet !

Wo0oho0!! Hari ni rasa campurcampur. Best Happy Gelak Muram Kelu Sentap Lawak !! All in one lahh. Tahu kann? Well~ Aku kan memang budak jiwang(S)! Memang keadaan jiwa ni selalu meroyan dan merentan!! Aww~ *geligeli now!! Wekkwekk!! XP

Malam semalam sudah bergelakgelak YM dengan Intan. Ehh Intan, kau sudah buat itu post Yellow Page kann? Great great~ Sudah tahu kan apa nama itu buku kuning tebal yang kau selalu selak buat kacau kann?? Kantoi sudahh!! Kau yang selalu mintak tolong tengahtengah malam tu kann? Berapa banyak tingkap kau singgah hah? haha XDXD

Petang tadi sentap dengan soalan Formspring. Apa jenis soalan lahh itu soalan. Aku nak jawab macam mana pun tak tau lahh! Sebab aku sendiri tak tau nak jawab soalan itu menggunakan bahasa makhluk Dunia. Wakhkahh!! Aku makhluk yang macam cerita Men In Black tu. Tahuu? haha XDXD Makhluk yang kepala dia boleh tumbuh balik tu. Best seyh kalau boleh tumbuh balik kepala ni lepas kene penggal*merepek gile vavunn seyh kauu!! Kahhkahh~ Okay lah! To that person yang bagi aku soalan tu, please don't make your own conclusion about the question that you asked me. Maybe ada sebab kenapa aku tak jawab pertanyaan tersebut. I've the right to do that, rite?? Sebabnya, aku pun tak tahu nak jawab soalan tu, PERHAPS lahh~ hehe XDXD

And petang tadi adik kawan kakak aku telah kembali ke rahmatullah*al-Fatihah~ Innalillah~ Kalau tak silap lah, nama dia Mukhriz kowt. SPM 2011 candidate. Tak sempat dia nak jawab SPM kann. Tapi tak apa lahh. Dah sampai ajal kann. Malaikat maut pun dah datang jemput dia. And menyayatkan hati bila dia meninggal, tapi mak dia tak ada kat Malaysia. Akak aku cakap mak dia kat Mesir, ada hal. Mesti mak dia sedih tak dapat tengok anak dia for the last time kann?? Conclusion, ajal maut di tangan Tuhan. Even ayat ni too clise, tapi betul kann. Buat lahh amal sebanyak mungkin. Pesanan ini untuk kita bersama. Untuk aku dan korang semua. Jadi fikir kann lahh.

Okok !! Stop here. Until meet in the next post ehh!!

notification : Don't ever jugde the case and make your own conclusion if you don't know the true storyline yet. HAHA XDXD

saranglove
~fizakenet~


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

2 comments:

suraya :) said...

Weh weh. Baek sikid ehh. Aku tk pernah bukak buku tuu dohh --' HAHAH

fiyza sams kenet said...

Kahhkahh!! Kau for sure je tak penah bukak buku tu. Kau siap bawak tido kann buku tu?? haha XDXD