December 23, 2010

Akasia

Siapa tengok cerita HANI yang kat slot Akasia hari Selasa lepas. Ingat tak budak perempuan tu cari buku apa time kat bookshop tu? BERCINTA SAMPAI KE SYURGA (BSKS) kann?? Ingat ke tak ni. Buat buat ingat lahh ehh. Yang tak tengok tu, buat buat paham je lahh ehh apa yang aku nak cerita ni. hahaha!! XDXD

masyukk wo0 ini buku!

Petang tadi, lepas boring buat homework, aku pon pegi lahh mencuci mate kat bookshelves aku tu kan*bajet ulat buku je! So what gitu?? Belek punya belek punya belek, terjumpa lahh buku satu ni. Buku apa? Buku tu lahh! BSKS tu. So, aku belek belek lah buku tu kann. Not bad lah. Entah macam mana buku tu boleh ada kat situ pun aku tak tahu lah.


And mood jiwang akibat keterbawaan pembacaan buku tersebut telah berlanjutan sampai malam tadi. Setakat malam tadi je dah berapa post jiwang aku kat wall Pesbuk tu. Wakakhh!! Tak percaya? Tengok sendiri kat wall Pesbuk aku yang indah lagi comel tu. Peduli apa kan aku. Janji aku boleh rasa puas dapat membebel, buat kacau, menganjing orang and etc lahh! Bahagia wo0~ Even still not in a good mood kann. Wengg betul otak ni! hhahaha~

superb novel!!

Lepas tu disambung dengan pembacaan novel jiwang karat pulak. Tiba tiba rasa nak baca English novel*wo0oho0! P/S, I LOVE YOU. Best lahh novel ni. semua buku buku novel novel majalah majalah risalah risalah ni semua aku jumpa lepas memjelajah rak buku tu. Kahhkahh!! Nampak sangat dah lama tak meneroka kat situ*rajin sangat! Then plus dengan lagu APIT yang al-sediamaklum memang jiwangs berkarat habis. Plus dengan lagu dari album baru YOVIE & NUNO. Tangkap leleh tahap supernova lahh!*hyperbola gila kau! Suka hati lahh!

Petang ni mood jiwang dah tak berani nak datang. Kalau nak datang pun dia segansegan je*huta kauu lahh! haha~ Aku dah suruh mood tu pegi main jauhjauh. Wakakhkahh XDXD

notification : malam ni tak sempat nak men"JOYAH" . =.="


saranglove
~fizakenet~


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: