December 28, 2010

Belum Kenal?? Baca Ni Okayy??

Telah di tag aku oleh Intan pada hari ini untuk mengetahui 100 kebenaran*tanpa dusta Tentang kenapa aku pendek sangat*otak aku kurang upaya memalam ni! Biarkan jer aku~ Bhahaha XDXD Okok! Sesiapa yang nak kenal aku or baru berjinakjinak nak kenal*gatal! Boleh lahh baca entry yang berjelajela ni ehh! Aku jawab dengan tekun ni weyhh!! Tak ada yang benar melainkan yang benarbenar belaka ni tahuuuu?? Haha XD

First copy then paste itu soalan yang berlambaklambak. Next edit aku punya jawapan sendiri. Ada yang sama?? Dah ketandusan idea lahh tu kowt~ Hehe XD

Once dah baca, jangan berhenti membaca sampai korang jumpa NOKTAH terakhir okay!! Selamat merelakan mata anda semua untuk membaca ye! Sila baca dengan hati yang tenang dan berbungabunga okayy?? OK!! ;D

Rules: Once you've been tagged,you are supposed to write a note with 100 Truths about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. Tagged means "I'm interested in knowing what are your 100 truths". (To do this, go to "notes" under tabs on your profile page, copy and paste this note, erase my answers and enter your own, tag people (in the right hand corner of the app then click publish.)

1. Real name : Nurhafizah bt Mohd Samsuri
2. Nickname(s): Kenet*aku bagi sendiri! Haha XDXD Fiza je lahh ;)
3. Zodiac Sign: Gemini
4. Male or Female: Female! Ayu yang ganas! XD
5. Elementary School: Sek Keb Bandar Pontian
6. High School: SMK Dato Penggawa Barat ('07-'09) , MRSM Pontian (10/11)
7. College: I'm already a college girl kann?? MARA Junior Science COLLEGE??
8. Hair color: Black for sure lahh!!
9. Tall or short : Tengok balik apa nickname aku tu! Timekasehh ;p
10. TV or XBOX : TV lahh! KBS forever!!
11. Sweats or Jeans:Jeans
12. Phone or Camera: Nak both! Sebab aku tak suka snap pics guna phone!! Tak mengghairahkan langsongg!! Haha XDXD
13. Health Freak : Yes!
14. Orange or Apple: Apple*fav gile ouhh!
15. Do you have a crush on someone? Ngee~
16. Eat or Drink: Drink je kowt!*tipuu!! Muahaha XD
17. Piercings: No
18. Pepsi or Coke: Dedua taknak! Banyak gula ouhh!! Kencing manis boleyy~

HAVE YOU EVER?

19. Been in an airplane: WILL be in 6 month later*InsyaAllah~
20. Been in a relationship: Haha Hormones!! Of course lahh~
21. Been in a car accident: Alhamdulillah belom!*minta dijauhkan lahh~
22. Been in prison: Maaf. Saya budak baik. Haha XD

FIRSTS?

23. First piercing: None
24. First best friend: Kawan tadika! Mau tahu nama? Amirullah!! Kawan dengan dia sampai sekarang.
25. First award: Award masuk lakonan time tadika!*cerita Tarzan ouhh!!
26. First crush: Masa 5 tahun! Jahiliah gila lahh masa tu*tatau ape tu erti MALU!
27. First word: Pikir aku ingat ke hah??
28. First kiss : Ngee.. Tatau.. Nak ke??

LAST?

29. Last person you talked to in person: My mom
30. Last person you texted: Him*texting while typing this entry XD
31. Last person you watched a movie with: My siblings
32. Last food you ate : Rojak kat dapur.
33. Last movie you watched : Hantu Kak Limah balik rumah *Berdekahh seyh!
34. Last song you listened to: I Need A Girl by Taeyang ft. GDragon
35. Last thing you bought: Surat khabar*semalam!
36. Last person you hugged: Mak aku! Time tido lahh. Ngee~

FAVOURITES?

37. Food: Selagi halal, pedassss dan mengenyangkan*jangan sesekali hulur kat aku YONG TAU FU okayyy!! ;p
38. Drink: Latte!!*bad memory with Latte!
39. skirts or dress : Long skirt lahh! Dress lagi memendekkan kependekan aku tahuuu~
40. Flower: Lavender!*devotion and love And wangi too!
41. Animal: Penguin (?) BHAHA XD Rasa macam nak pepicit je!!
42. Colours: Pink, Yellow, Violet, Turqoise, White
43. Movies: Kabhi Kushi Kabhi Gum !! Haha XD Entah lahh! More to romantic comedy laa
44. Subjects: Add Math! KSK gakk! Hehe ;p

HAVE YOU EVER:

(Put an X in the brackets if yes )
45. [X] fell in love with someone
46. [ ] celebrated Halloween
47. [X] had your heart broken.
48. [ ] went over the minutes/texts on your cell phone.
49. [ ] had someone question my sexual orientation.
50. [X] copy friends' answers in exam.
51. [ ] got pregnant.
52. [ ] had an abortion.
53. [X] did something I regret.
54. [ ] broke a promise.
55. [X] hide a secret.
56. [X] pretended to be happy.
57. [X] met someone who changed your life.
58. [ X] pretended to be sick
59. [ X] left the country.
60. [X] tried something you normally wouldn't try and liked it. (not in a wrong way.)
61. [X] cried over the silliest thing.
62. [ ] ran a mile.
63. [ ] went to the beach with your best friend.
64. [X] kick someone's ass
65. [X] hated someone.
66. [X] stayed single for 2 years

RIGHT NOW

67. Eating: No lahh!! already 0123 in the morning!
68. Drinking: No
69. Listening: Yes
70. Sitting/Laying: Bersile atas kerusi XD
71. Plans for today: Siapkan segala homework bhaii~
72. Waiting: For his message lahh dher =.="

YOUR FUTURE:

73. Want kids? Oii!! SPM pun belum jawab! Anak tekak ada lahh ni. Nggee :D
74. Want to get married? Nak cari kann calon takk??
75. Career: A success mechanical engineer. Aminn~
76. Lips or Eyes: Eyes*winkwink
77. Shorter or Taller: Memang of course and for sure lahh dia lagi tinggi kann. Or aku yang tak tinggi2?? Kahkah
78. Romantic or Spontaneous : Spontaneous! Maaf! Ayat geligeli adalah diLARANG KERAS sama sekali! XD
79. Cook for wife / husband: Yup yup!! See the hands lahh~
80. House: Nak rumah macam Donald Trumph bolehh?? Haha Rumah semampu yang mungkin laa. :)
81. Hook-up or relationship : Hook-up XD
82. Looks or personality: Apa guna ada rupa kalau tak berbudi bahasa kann? Rupa adalah satu bonuss!!!

HAVE YOU EVER:

83. Lost glasses/contacts: No! Sebab saya belum jadi OKU lagi.. *winkwink
84. Stay up for 24 hours: Ye ye ye!! Selalu!! Hobby!! Haha XD
85. Watch porns: Ngee~ Tak boleh!! Nanti cepat lupa ilmu!
86. Killed somebody: Kalau pernah bunuh orang, soalan No 22 aku jawab lain lahh~
87. Broken someone's heart: Pernah ke? Haha Pernah pernah!! Gantung "dia" 3 tahun tanpa kata putus. Then, lost contact macam tu je.. Jahat takk aku?? Ngee XD
88. Been in love: Yup dan ia sangat indah jika 2-2 pihak saling memahami. Kann??
89. Cried when someone died: Kakak aku meninggal aku baru reti nak berjalan!

DO YOU BELIEVE IN:

90. Yourself: Yes! Of course! for sure!
91. Miracles: Yup! Miracles adalah ciptaan Allah kann??
92. Love at first sight: Ada ke such "LOVE AT FIRST SIGHT"? Belum merasai lahh!
93. Heaven: Telah diciptakan SYURGA & NERAKA oleh yang Maha Pencipta :)
94. Santa Claus: St Nicholas? Father of Christmas? Kris Kringle? Sinterklaas? Apa itu?? Hehe XD Yang masuk rumah lalu corong asap tu ehh??
95. Sex on the first date : Tu otak letak kat lutut!! MARUAH!! Never be okayy!
96. Kiss on the first date: Ciom tapak kasut mahuu??

TRUTHFULLY:

97. Is there one person you want to be with right now: Hmmm =.="
98. Do you know who your real friends are: Ya tapi masih samarsamar lahh :(
99. Do you believe in God: Yup!! The One and the Only!!
100. Post as 100 truths? Ya

Okayy dahh!! Tu je !! Kalau soklan dia ada sampai beriburibu gerenti aku jawab lagi! Limit 100 je lahh! Kalau nak yang beriburibu, korang nampak tak petak kaler peach kat atas tu?? Tanya lahh apaapa je kat situ kalau mahuu! Okayy? InsyaAllah aku jawab kalau aku rasa soalan tu rasional! Yang tak rasional punya soalan, aku jawab pun macam kanakkanak baru lepas pegi Ribena Wonderland lahh kan. Hehe XD

So, sebagai seorang yang bermurah hati dan penyayang, aku nak bagi homework ni kat korang tu! Aku tag ni dekat

Okayy!! 12 je. Kalau korang nak jawab soalan ni, copy and paste je okay! As simple as ABC! Jawapan sendirian berhad ouhh!! No copycat copydog ehh! Byebye~ Mata sudah mahu pejam ni! =.=


notification : Jangan rasa bersalah okayy~ Tak susah pun pertolongan tu.. :)


saranglove
~fizakenet~
0259


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

1 comment:

cacaca said...

woyy budakk.oke oke.da kenal kauu.ahaha
saje blogwalking:)