December 25, 2010

Do I Care?

To anonymous yang bagi soalan tu
Mahu tahu
What would I answer your question?
Just a few words
to describe it
Senang kann?

Aku tak mahu kesah pasal benda ni sebab aku tak rugi apa pun if I just ignore those matter kann?? We're growing older. Be more rational lahh. Bukan susah mana pun. Tak perlu nak berfikiran macam kanakkanak Ribena lagi. Kalau kanakkanak Ribena tu okay lagi, still comelcomel. But WE?? Nak jadi kanakkanak Ribena lagi? Ya Allah~ Tak kuasa*hodoh perangai aku! HAHA XD Just forget the bad thoughts. Keep all those good thoughts inside our brain, okayy??

notification : listening to I Dont Care by 2NE1. " Cuz I dont care ehh ehh ehh eh ehe ehh~~" Lalala~



saranglove
~fizakenet~


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

1 comment:

fiyza sams kenet said...

Ngee~ Memang suke comment kat entry sendiri~ Nak tunggu orang comment, sampai kucing beranak anak cipan pown tade.. hahaahaaa XDXD