December 24, 2010

Entry Tanpa Tajuk!

Tu lahh tajuk entry ni ye. Ketandusan idea lahh! Wakahkahh! actually otak tengah tunggang terbalik nak memeriahkan belogg aku yang tak secomel belogg orang lain*jealous uhh! =.=" Aku tengok belogg aku ni okay je tapi nampak macam bersepah. Adoyy!! Boleh meroyan ni!! Nasib baik ada tu budak IntanSuraya! Thanks ehh makcikk sebab serukan Kim Hyun Joong jadi penunggu belogg kesayangan aku ni. Aku nak belanja kau makan angin kau tak mahu! Rugi rugi~ Wakhakhh!

So, sekarang ni tengah menyambung pengeditan hasil hasil belogg dan isi isi dalamnya! Sebab lagi seminggu nak tinggal kann belogg ni. SPM wo0o0!! Siapa siapa willing nak jadi penunggu belogg aku?? Tak payahh!! Sudah ada Kim Hyun Joong lahh!! haha XDXD Sila cuba lain kali ehh~

notification : kelu tanpa kata !


saranglove
~fizakenet~


P/S : FIZA HWAITIING!!9A+ SPM2011!! AMINN~ HYUNG HWAITING!HIMNAE!! ^_^

No comments: