December 31, 2010

Haishh !!

Okay! Hari ni tak tahu nak cerita apa sebab mood dah main lelari ni. Nak kejar tak larat lahh! Aku dah penat ni. Tak kuasa nak kejar tu mood. Tadi ada kenduri sikit kat rumah aku. So, tolong mak aku masak*gebang ni! Potong bawang, blend lada, tengok mak masak. Haha XD Tu je lahh? Ouhh tidak ye! Saya anak yang baik ye kengkawan! Nak tau apa yang aku berjasa tadi?

tadaaa!!!

Ni kalau aku tak lap memang harapan lahh nak suruh satusatunya adik aku tu yang lap. Memang tidak!! Kahkah XD Baik tak aku? Tak padan dengan keinchian yang kurang. Tapi still boleh bersihkan menatang tu aww! Dengan bantuan Encik Tangga, so dapat lahh aku berkilat kan tu kipas. Huh! Sakit tengkuk woo! Kena dedongak je. Nasib baik lahh aku tak jatuh time bersihkan kipas tu even tak ada orang yang jadi holder a.k.a backup nak pegang tangga tu kann! Hampehh! =.="


So, dapat pepenat buat kerja. It's leisure time okayy! Makan! So, aku makan lah 'macam biasa'.

Kak Hudda : Piza, sikitnye makan.
Aku : Ni biasa lah ni.
Kak Eca : Ishh! Sikit gile! Menipu.
Aku : Kalau kat maktab lagi sikit dari ni, tahuuuu!
Kak Hudda : Tengok lahh tengah malam nanti. Mesti makan lagi kann?? Jadi tikus kat dapur sesorang.
Aku : Mana ada!! =_=" *sambung makan!

budak ni makan lagi banyak dari aku!!

Hadoyy! Apsal lahh diorang tak percaya yang aku ni dah tak kuat makan macam dedulu? Sesape yang selalu makan duduk dengan aku kat maktab tu tau lahh macam mana aku makan kann? Memang korang selalu cakap "Fiza, baik kau tak payah makan kalau nasi kau seciput macam tu je" Ya Allah. Cuba lahh korang ambil nasi banyak mana pun, then duduk makan dengan aku. Aku gerenti korang mesti habis makan sama dengan aku. Sesilap korang yang habis makan dulu daripada aku, tahuuu?

perempuan Melayu terakhir ehh?harapann~ XDXD

Aku ni pompan Melayu terakhir bab kunyah mengunyah makanan ni*slow motion beb! Aku kunyah 40 kali korang tahuu! Baru senang nak hadam. Haha XD Cuba lahh bayang kalau aku ambil nasi bebanyak, bila aku nak habis makan? Lagipun perut sekarang ni dah tak boleh terima makanan bebanyak sangat lahh*siyes ni!! Tapi kalau nafsu serakah aku datang, memang tak ada maap bagimu lahh makanan semua! Aku boleh licinkan! Ngee XD

Okay! Plan nak tido awal malam ni sebab akak aku cakap mata aku bengkak dah. Hoi! Semalam tido pon "agak awal" jugak ehh! Mana ada sampai tak tido. Hehe XD

notification : sunyi lahh malam ni!! =_=" And banyak gila nyamuk(S) !!!

saranglove
~fizakenet~
0202


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: