December 31, 2010

Happy Ending Year 2010

Tak pepenah aku membebel kat sini di petang hari. Ni membebel pepetang hari sebab ni petang last for 2010 kann! So, dengan sesenang hati je left out those homework even belum siap lagi tahuuu!*kau piker hebat sangat ke tak siap hah?? Hehe XD Kejap lagi lahh ehh~ Bagi lepas gian nak blogging jap*bukan hari2 dah lepas gian ke?? Ahh! Shadapp!!

Actually barang nak balik maktab tercinta belum siap kemas lagi. Baju pun baru iron sikit je. Beg tak kemas lagi!! Hadoyyy!! =.=" Sesiapa willing nak tolong? Nanti balik maktab aku belanja makan kat DS okayyy!! Ngee XD Nak sangat balik maktab tapi tak ada mood nak kemas bebarang semua tu lahh! Kan bagus kalau boleh sumbat je semua tu. Kan kan kann??

Petang ni nak beli barang bawak balik hostel. Belum beli lagi lahh dher*gila takkk?? Memang borong habis lahh ni! Nasib lahh apa yang tak terbeli tu kann. Yang penting kasut! Hoi aku belum beli kasut sekolah tahuu! Alaaa~ Pegi sekolah je. Bukan nak melaram pun kat sekolah tu kann! SPM bhaii~ Cuak tahuuu!!

Okay! Adios! Cuak sebab ada homework yang belum siap ni. Nak sambung exercise tangan buat tu homework semua okayy!!

akan kah kita bertemu lagi?

notification : tengah layan lelagu jiwangss! Great great!!

saranglove
~fizakenet~
1543


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: