December 30, 2010

Okay!! Kena tag lagi. Timekaseh bebanyak lahh Izza sayang sebab tag. Nasib lahh soalan dia celah gigi je kann! Kalau tak, tak kuasa nyahh~ Hahaha XD Anyway Izza, I appriciate it okay Girl~


berikan nickname (pemberi award)
Izza :)

ucapan untuk pemberi award
Thankx ehh Kawan !! Kalau freefree and ada tag lagi, silalah tag lagi ehh!! HAHA XD

listkan 6 artis , band , group , yang anda minat
SHINee*my Blingie Jonghyun!!
2PM *esp Teakyeon & Chansung!!Cool!!
Kim Hyun Joong *make me melting~
Lee Byeong Hyeon *Cool gile!
Remy Ishak *Howt!!
S9mbilan Band *sebab lagu diorang ada nama aku! Ngee~

berikan award ny kepada blogs yg CUN AND MELETUP
Tak ada memana belogg yang cun terlintas kat traffic otak ni sebab otak malam ni slow lahh! Lambat loading. Petang tadi main hujan punya pasal kann! Sesiapa yang rasa belogg dia chanteq lagi cunn tu.. Boleh lahh amek tag ni! Ho0Ho0!!

notification : Number 2 adalah yang terbaik!!

saranglove
~fizakenet~


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: