January 30, 2011

Okay?

Getting better? Entah lah =.=" Susah nak interprate. Freefree nanti beborak lagi ehh? And and.. Berserta dengan senyum or gegelak gak ehh! Can hahh? Kalau tak aku gigit otak nanti! Bhahaha! Gila lahh aku! Ngee XDXD Tak nak fikir lelebih la. Dah lah tengah tak sedap badan plus sakit tekak plus selsema. Ni NAHTIJAH main hujan tetengah malam tadi. Gedik? IDC okayy~ HAHA Anyway, semalam aku dah online kan. Tapi hari ni online lagi. Gedik tak? Lantak! Hehe! Mengada2 nak lesapkan duit ni. Actually semalam tak plan pun nak outing. Then aku call mak aku and bla bla bla.. Then "TER"outing lah plak kan. Balik rumah aku pun tak tau apa dah jadi dengan rumah tu. Dah macam kena pecah masuk pun ada gak ==" Tunggu je lah aku balik hari Rabu ni okay! By the way, CNY ni wedding abang Maria. So, as kawan yang comel tak patut kalau aku lupa kan?? Ngee~ *actually memang aku terlupa pon! =.="


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1651


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

January 29, 2011

Ke Mana Kau Menghilangkan Dirimu?

Did you still turn on your silent mode? Bila nak tukar semula general mode ni hah? Deal dengan siapa hah? Kalau deal tu deal dengan aku, rasanya seminggu je kan? Maksudnya sampai hari Sabtu jugak lah kann? And today is Saturday, means deal tu dah dimansuhkan lah kann, rite? Aku ada buat salah dengan kau ke? Aku ada buat kau touching ke? Kau rasa bersalah ehh? Or kau yang fikir aku yang rasa bersalah? Hello~ Aku tak rasa bersalah pun. Jangan bebanyak piker pasal tu lahh okay. Nevermind lah. Kalau ada story nak share, share je lahh OKAYY? Bukan kene bayar pun nak cerita dengan aku ni. HAHA! Kau mahu aku senyum je ehh bila jumpa kau? Akan diusahakan ye! And thanks for awak yang bagi aku tips tu okay. Haha XD Habis cerita pasal tu. Make a new storyline pulak! Nak bagitau korang semua yang aku menyirap sesangat sebab bebudak gogo dah cuti CNY dulu daripada kitorang ni! Cehh! Tak aci seyh! Tak apa apa! See you in the Facebook this Wednesday okayyy!! Watch out! Muahahahaa!

notification : it's almost the end of the month, want the payment? Nake ke tak nak aku nak bagi jugakk! Ngee XDXD

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1651


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

January 22, 2011

TambahTolakDarabBahagi = Fiza!

I'm back! Sebab ni baru balik dari Hari Akademik. Hehe! Padan muka aku kan? Memacam hal jadi kat maktab lately lah! Naik pening kepala otak aku nak memikirkan semua. So, conclusionnya aku tak fikir satu apa pun. Senang kan? HAHA Kesah apa kan aku! As long as bebenda tu semua tak buat hidup aku tunggang terbalik, aku tak mahu sesibok nak masuk campur, rite? Baik aku buat keje lain daripada tumpang sekaki sesibok. Malam tadi je dah macam apa dah. Seram sejuk betul lah bebudak ni buat. Dah lah badmood time tu. Terjeritjerit. Dah macam apa seyh. Haha! Yang lain dah macam tengah tengok drama teater dah. Kahkahh! Aku tengah buat Addmath plak tu. Nasib baik chapter yang agak favourite. Memang bercampurcampur lah senang cakap. Apa kaitan seyh? Entahh! *ngekkz! Haha XDXD Satu hal "macam" dah beres. Tapi tak tahu lah seberapa beresnya benda alah tu kan. Aku pun tak nak serabutkan kepala hutak ni kan. Bhahaaha! Nasib baik tadi tak kene bebel bebanyak dengan mak mahupun cecikgu! Makaseh! Haha! Then mak aku cakap, "nanti balik cuti dah takde pezbuk lagi tauu!" HOMAIGODD! Fiza tanpa Facebook? Separuh nyawa pergi!! Huaaa! Tak apa apa! For my own benefit jugak kann? Belog ada kan. Tapi maybe tak selalu post lah kan. Busy lah yunkk! SPM marii~ Phone pun jarang nak pegang kot. So, phone kene sangkut kat leher. Sengal je! Haha XDXD Tak boleh memalas lagi! Okay! Much more to say. Tapi nanti je lah ehh! With that, salam~

notification : teringin nak buat macam bebudak lelaki buat malam tadi sebab sinar bulan sangat CANTIK!

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1547

P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

January 15, 2011

Untitled =.="

Singgah kat belog sendiri ni sekejap. Lama dah tak update! Baru 2 minggu je kot! Adoy aku ni. Dah lah 22haribulan ni hari yang sangat mengujakan*hotakk kauu! Haha~ Belajar la! Study! Nanti result teruk lagi baru padan muka! Actually, sekarang tengah busy buat majalah maktab ni. Busy seyh! Mentor mentee lagi. Tapi aku rasa dah jadi macam group discussion dah. Haha! Thanks Fai and Aiman. Next, ni nak bagitau satu hal. Aku rasa aku duduk kat maktab tu macam dah tak selamat lagi je. Ada je yang pandang aku dengan senyuman menakutkan*perasan! Betul ni! Kan Nadzihah kann?? Kau memang suka tengok aku macam tu kan. Gigit kau nanti baru tau! Dah lah tak ada isi kau tu. Haha! Bergossip pulak kat sekolah. Tak dapat gaji ponn. Kehekhh! Geram aku~ Kalau freefree datang lah bilik aku ehh. Buat gossip bebanyak. Nanti boleh letak kat board BERKAT kannn? BERKAT ada board ke ehh? Haha XD Tak kesahh lah! Kan kann kan?? Kalau nak advance sikit letak kat belog BERKAT je senang. Betul? Haha! Selekeh lahh kau Fiza! Peduli apa kan. Belog aku suka aku lah nak bebel. Mak aku yang bayar bil broadband ni kan. Ngee XDXD Okay! Tu je nak cakap. Byebye sayangsayang ku semua!

notification : redha dengan apa yang telah ditentukan oleh-Nya. Make a better life!!


saranglove
~fizakenet~
1633



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

January 2, 2011

Love Letter !!

HAHAHA ;) Terbangun pukul 4 pagi and terus on lappy ! Yeyy! Memandangkan hari ni aku dah nak balik itu maktab tercinta*winkwink!! So, kat sini nak bagi lahh love letter untuk korang semua. Malam tadi dah bebengkak mata ni. Touching tak pepasal plak*gedik kauu! Ngee XD

Okayy! Ini surat cinta untuk mereka yang dah happykan holiday aku and hopefully diorang akan terus dan terus dan terus happykan aku sepanjang aku jadi manusia ni lahh kan.

Firstly nak mintak sorry kat kau kekalau aku ada buat salah yang memang disengajakan atau tersengajakan or yang tak disengajakan selama kita kenal kat alam maya ni. Then, sorry again kekalau aku ada buat kau terasa or tak senang. Tolong tetengok belogg aku ni okayy! Jangan sesedih tak dapat YM and share storymory dengan aku lagi aww!*perasan ni! Kahkah!! Be happy with your family. Be happy with your friends. Be happy with your 2011 and gudluck in SPM 2011!! 9A+ !! Aminn~ Pesanan kau aku ingat dan akan sentiasa ingat*wink! Dont worry. Selagi hayat dikandung badan, aku akan ingat kau as Intan Yang Comel okay!! Haha XD Thanks for being such a great friend! Lagi lagi!! Suara kau sedap!! Kehkehh! Betul ni. Even masa kau bercakap pun lahh! Okay jangan kembang! Sayang kau lahh ;)

Hey Budak! Thanks for the great holidays! Best jenjalan dengan kau lahh hunn! Even just window shopping je lebih kann. Bila kau nak pulang bedak aku hah? Nak buat harta ehh? Haha XDXD Gudluck SPM 2011!! 11A+ okayy!! Aminn~ Anyway, naik motor tu bebaik eh! Jangan langgar anak vavie aww! Kahkahh!! Jangan menghalalkan lumba haram! Aku tau kau tu suka merempit kann! Jangan sedih aku tak ada time kau pegi shopping ehh! Hehe! Jangan berperasaan je tauu!! Be a gud girl! Tak mahu nenakal. Ingat aku yang kenit ni selalu. Tampal gambar aku kat tepi katil kau! Set picture aku jadi wallpaper kau!! Okayyyy?? Aku pun akan ingat kau hunn! Sayang kau jugak lahh :)

  • Afifa
Budak vunchet! Even aku jumpa kau sekali je, tapi aku happy sebab dapat jumpa kau! Daripada aku kempunan tak dapat jumpa kau langsung kann? Tapi aku still nak jumpa kau lagi lahh! Rindu tahuuu?? Tolong tetengok kann scandal(S) aku ehh! Jangan bagi diorang curang okayy! Haha XD Miss your lame jokes and the moment we spent together. Sobsobsob :'( Takmau nangis lahh! Hepi okay! Gudluck SPM 2011!! Make sure kau dapat 11A+ okay!! Aminn~ Kirim pelokciomm kat Atuf! Tolong gigit kan pipi dia okay! Sayang kau more :)


Actually ramai lagi yang buat aku tersenyum holiday ni. Sorry sebab tak tulis kat sini*beg belum siap pack lahh! Ngee XD And for Fariza, Eyca, Tiqa thanks for the great moment kat wedding reception abang Eyca tu!! Tunggu kad jemputan dari korang plak lepas ni. Aku still loading. Tak ada calon lagi ni. Hehe XD Thanks too for Hazira, Husna, Wani, Faeiq, Syera, Raudhah, Dilla. And and Dilla! Thanks for that module lahh!

More more more! Ada lagi ni! For sesiapa yang ada terasa hati dengan aku, aku pun nak mintak sorry bebanyak. Sorry kalau kekata aku kat Fb or kat belogg ni agak menusuk sikit*sikit je! Tak buat korang mati pun kann. Hehe! Kekadang tangan aku ni terus tulis je. Tak sempat nak interprate kat otak dulu. Tu sebab la kekadang ayat cam keling je! Haha XD

Last last!! For sesiapa yang rajin dah tanya soalan kat Formspring aku tu, thanks yowww! Terharu! Maaf kalau ada soalan yang tak terjawab or skema jawapan tak kena and terpesong. Freefree tanya lahh bebanyak lagi okayy!!

Okay! Penat bebel bebanyak. Overall, thanks and sorry untuk sesiapa yang pernah kenal aku! thanks sudi IM dengan aku tapi sorry kalau tak reply. Thanks sudi puji aku tapi sorry kalau kutuk kau. Thanks buat aku gelak tapi sorry buat kau geram. Hehe XDXD Aku sayang korang ketatketat lahhh!! Muahhhh! Muahhh!!*double flying kiss!

notification : nak kemas and packing beg yang masih belum berpacking and i got teary-eyed while typing this entry okayy! :'(

saranglove
~fizakenet~
0808


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^