March 15, 2011

Ada Apa 11.11??

Semalam aku promise dengan someone nak buat something pukul 11.11. And of course kalau aku buat benda tu , dia pun kena bagitau aku satu benda. We had a deal last nite. Then dia asked me lah kan , kenapa mesti pukul 11.11? Eihh! Suka hati lah nak buat pukul berapa kan. Comel apa time tu kann. HAHA XD

Awak yang tanya saya tu , nak tahu kenapa pukul 11.11? Sebenarnya , teori ni pun hasil pemujaan yang teramat terhadap drama Korea yang membuat diri ni tak tidoo malam. Bhaaha! XD Tak tahu lah teori ni boleh pakai ke tak kann. Tapi aku akan senyoooom kekalau aku tengok jam and time tu menunjukkan pukul 11.11 ;)

Okayy! Malas nak pepanjang kan cerita. So, nak dipendekkan cerita , sesiapa yang tengok cerita “Witch Yoo Hee” of course tau kenapa kann? Dalam cerita tu , heroin dia got some problems then dia terpandang jam. And the clock shows at 11.11 , yang membawa erti ada someone tengah teringatkan dia. How manessss wooo!

Lagi maness kalau time tengah tengok jam 11.11 tu , then at the same time orang yang korang harap harap kan ingat kat korang tu mesej or call , kann? So , the point here is kalau terpandang jam korang pukul 11.11 tu , means ada orang tengah teringatkan korang lah tu. Nak pakai teori ni boleh je , kalau tak nak pon tak apa apa. Bukan kena bayar pun kann. Haha! XDXD

notification : tidak semestinya hanya pada 11.11 untuk mengingati orang . seharusnya 24 mengingati-Nya ;)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1221




P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: