March 17, 2011

Aku Malu @_@

Bhaha ! Nak gelak laa weyhh ! Malu ! Segan ! Malu ! Segan ! Malu ! Segan ! Waahhh seriously aku segan kuasa dua tahap dewadewi lah nii kann . Macam nak flush je muka nii kat toilet . Muahahaa!

Aku sudaah malu okayy ! +_+ HAHA!

Mesti ada sebab aku maluu kan ? Tak kan aku sesaja nak malu tak bersebab kan . Bhaha ! Bungek je kalau tetiba aku nak sesegan nii . Tak kuasa I nak main sesegan ni laa . HAHA ! Daah macam orang tak betol lah nii . Tahan maluu punya pasal kann.

The only reason kenapa aku macam traffic light yang kaler merah tuu , sebab aku suka buat hypothesis sendiri . Bhahaa ! Gilaa kan ? Nii semua angkara mentor angkat aku si Dayarazif tuu la . Siapa suroh dia ajar aku bebukan kann ? Muahaha ! Kan aku yang malu sesorang +_+" HAHA !

Bila dah ada hypothesis tuu , of course laa akan ada conclusion kann ? Then bila the hypothesis is not accepted , aku yang tanggung maluu ni weyhh ! The point here is aku misinterprete orang laa . Maaf maaf maaf !! Wakhkahhkhah! ^^

Dah laah aku kata yang tidak tidaak . Daah tu tak berasas pulak nii . Then tetiba certain orang tegor aku kann . Ingat kann dahh tak mahu tengor aku daah . Hoho ! Maaf ini ditujukan kepada sesiapa laah , sesiapa je yang termakan lada or chilli or lada sulah time baca post post aku before nii , okayy !

notification : aku sudaa okayyy ! ;)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"


saranglove
~fizakenet~

0141


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: