March 15, 2011

All MRSM Form 4 '10

Woohoo! Baru sempat mengupdate blog ni setelah sekian lama sepanjang hari busy ke hulu hilir ke kelas tuisyen ke rumah jiran bergossip. Ahakss! Anyway , just nak story to all pasal group kat Fb yang digelar "ALL MRSM FORM 4'10" ni lahh kan.


Apa yang best sangat kat group ni? Bestt woo! Agak lahh~ Depends on individual jugak lahh kan. Tapi bagi aku la , group ni sempoi gilaa. And bebudak yang selalu komen kat situ pon sempoi laa. Suka suka!!

And one more thing , group tu dah jadi macam tempat luahan perasaan , side untuk jejak kaseh , and ruangan cari jodoh*ade ehh? Bhahaa! Tak apa apa lah kann. As long as korang menuju ke arah membina modal insan yang banyak friendlist. Kan kan kann?

Just nak pesan satu je la. group ni kan melibatkan ramai individu. So , korang kalau nak post komen or bagi pendapat tu , make sure thalamus korang berfungsi dengan elok , okayy? And make sure afferent neurone korang tak bercabut or terputus. Bolehh kann?

That's all je kot for now. Catch you later when I can touch the stars. Whiiiii~!!!! XD

notification : go Cambridge go Cambridge!! dont break my heart Cambridge!!

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0746



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: