March 17, 2011

Terbiar Tidak Berjudul +_+

Tak tulis title lagi sebab aku tak tahu motif penulisan hari nii. Hari yang bercampur baur. Macam macam rasa ada untuk hari ni. So , hidoop aku hari ni dah macam telor tembelang yang busuk dan disemborkan dengan sedikit air mawar plus perfume Body Shop tuu*burok kann perlambangan aku tuu? Sukahatii !

Start dari bukak mata pagi tadii , sesuatu agak menarik berlaku. Dan itu boleh dikategorikan sebagai keje gilaa, okayy! +_+ Padan muka aku! *blushinggg! Bhahaa! Aku tak sangka itu aku! Owhh tiidakkkkk! *behave!

Tengahari tak buat apa apa sebab I was in the dreamland lah kann. Sekejap je kot aku tidoo! Sejam lebih je. Tu namanya take a short nap , bukan membuta , get it ? Hhehe! Bangun then sesiap pegi tuition . 3 hari tuition , 3 kali berturut turut aku pegi sendiri . Nasib lahh ada Ego merah tuu kan ! Hahaa! Aku sukaa! So , aku boleh balik pukol berapa pon yang aku nak . Tak payah nak tercegat menunggu lepas habis kelas tuu . GREAT!

Malam , belek homework sikit . Sikit je tauu! Then teros capai lappy and online laa! Wiiii~ Biar apa orang nak cakap Fb tu lembab unpama snail piglet ke apa ke , IDC ! Yang penting aku dapat online. Tak kesaa la kelincahan Fb tu macam cipan ke , macam bullet train yang dah kene tsunami tu ke , at least ia ada , kann ?

Bosan yang teramat . So , kacau orang kat Skype , YM. Then view view wall orang , belogg orang . And perasaan yang aku memang tak suka datang mendekat . Apa ituu ? Makan lada , even aku tak sure aku makan lada tuu or tidak . Pencetus a.k.a catalyser ? Bukak belogg orang laa kan . Apa lagi kalau bukan itu penyebab utama . Maaf kalau anda berasa begitu . Bukan maksud untuk berbuat sedemikian .

Mood makan lada terbawak sampai tengah malam . Menunggu ==" Ditemani homework tersayang bebehh ! Benda yang aku paling sayangggg! Sebab dia tak pernah berenggang dari aku ! Sentiasa setia di sisi aku , kan Mr Homework kann? Bhahaha ! Tunggu . Dudok . Homework . Dudok . Homework . Tunggu . Tunggu . Tunggu . Dudok . Tunggu =="

notification : maaf ! mungkin cara aku salah , tapii aku cuba menjadi diri sendiri tanpa berpura pura. maaf kalau aku kelihatan plastic :(

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0232


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: