March 15, 2011

Vegeterian ? ^^

Hyep! Perkara paling aku suka time balik rumah : dapat makan sayooor bebanyak! I loiikeeee! Pehh! Memang galak lahh aku melantak sayoor je kat rumah ni. Tak ada apa boleh halang. Madah asyik bukak icebox tengok ada sayoor apa yang boleh aku telan*semua sayoor kot aku telan! Bhahaa!


Kalau sesiapa yang selalu makan semeja dengan aku tu dah tau sangat lah perangai aku time nak makan. Sebelum makan , for sesiapa yang dah tau habit aku , mesti diorang tolak benda alah hijau tu kat aku. Especially for Si Renek Razznie tu kann? And of course lah aku akan melunakkan suara aku yang tak berapa nak lunak ni untuk bertanya "anybody yang tak makan benda alah hijau tu , meh sinii bagi kat akuu!"

Aku bab bab benda alah kaler hijau nii lincah je aku ngapppp! Masak lah macam mana pon. Yang tak masak pon aku ngapp , apatah lagi yang masak sesedap tu kann! Ada aku kesaa masak ke tak? IDC okayyy! HAHA XD Ada aku kesaa orang nak cakap aku makan daun ke rumput ke , as long as aku sukaa apa yang aku makan , kan kann? My perut my digestive system kann. Hehe :)

Kenapa aku bercerita pasal sayoor? Sebab aku tak ada cerita lain nak cerita. And plus aku memang dalam mood nak makan sayoor memanjang je nii. Kekadang pelik lah jugak ada yang cakap sayoor tu tak sedap. Tak sedapp eh? Bagi aku je lahhh~ Ngee! XD

notification : wordless =="

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
2222



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: