March 15, 2011

White’s Day?

14 February?? Valentine’s Day? Korang sambut ke benda alah ni? As for me yang suka sangat Mr. Google tu , aku pon sesaja lah try search for White’s Day. Actually aku tau apa tu White’s Day daripada hasil penontonan tanpa henti masa bebudak dulu. Time tu kat kartun Doremon , Nobita ada cakap pasal White’s Day.

Nak tau apa tu White’s Day? Kan kalau 14 February , someone (mostly girl , stated in Google) akan bagi something kat boy dia kan. So , when it comes to 14 March , if that boy is kind of boy yang manis manis tu , of course and for sure lah dia mesti balas balik apa yang girl tu bagi. Tapi White’s Day tak ramai sangat yang celebrate. Yang penting , as a Muslim yang sejati , better tak payah sambut both of the celebration lah kann? Baik lah pegi duduk and buat homework ==” *takda kaitan okay! Haha XDXD

notification : anyway , coklat dah habiss! ;)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1210




P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: