April 30, 2011

Masalah Hati

Macam macam hal betol la . Jiwa remaja , masih muda . Mentah . Baru setahun jagung . Belum kenal erti kehidopan yg sebenarnya . Masalah hati selalu datang . Tak ada tempat nak luahkan . So , nak taknak pergi la membebel kat pesbuk tu kan . Tak pon curcite kat member yg rapat . Tp jangan salah pilih member tempat luahan hati .

Cuti ! Anything can happen . Semua bermula bila cuti . Segalanya berakhir pun bila cuti bermula . Ada je orang sekeliling aku yg ada masalah hati . Chill yaa kawan . Itu semua buat kita matang kan ? Tak kisah la masalah hati dengan pasangan , kawan or family ke , just face it , okaay !

Apa yg kita hadapi ni , jadikan pengalaman . Jangan cuba buang ingatan dan pengalaman tu dari hidop . Just ignore it and make a better life , kan ?

notification : mencuba mematangkan diri ^^

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1725



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Crazier =="

Semalam I call U , U tak answer
U kata U keluar pergi SUPER
U kata U keluar dengan cikgu U
But when I call Zamzam he said it wasn't true

So I drove my car pergi bandar Muar
Zamzam kata maybe U main bola
Tapi bila I sampai U pun tak ada
Lagi laa I jadi gila

So I call and call sampai U answer
U kata sorry awak tadi tak dengar
My phone was on silence
I was at the field
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Ngeeee =D
Created by , Nadira (I was her assistant je)
Credit to , MJSC Pontian SUPER Contingent

notification : berani gilaa post entry ni , kan ? macam takda keje je =="

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1555



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

URL Baru (lagii) =="

The previous URL tu panjang sangat laa
Chokicrunchietoblerocher !
Tp aku suka tu . Tak apa apa la kann ?
Wanna have some refreshment kejap
Nanti jenguk sinii semula for he latest updating
Tunggu eh !
GTG , byee !
^^

notification : sedang berkepikiran +.+

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1423



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

April 18, 2011

It Rang Again !

Apa yg lain suara aku kat fon ? Sama je kot . Tp kalau dah orang cakap lain , nak buat mcm mana lagi kann ^^ Whatever laa kan . As long as aku yg bercakap kat fon tu . Bukan Ju-on or apapa je kann .

Y : Nak bebual lagi boleh ? =)
X : Haha ! Kena minta izin dulu ehh ? Tp kalau ahh err ahh err yg keluar , jgn gelak eh ! Memalam ni , mode speechless tengah on . Kahkahh !
Y : Kena la . Mana la tau nanti kena marah tak pasal pasal . Kejap eh . Lagi 5 minit . Tau tau !
X : *ya adoy ! takdenya aku nak marah kau la ==" (still waiting)

Then , it vibrate again ! ZE:A nyanyi la pulak . Nak ans ke tak nak ? Kalau aku ans , nanti ZE:A bhenti nyanyi . Tp kalau aku ans , aku dengar suara orang lain pulak . Ngee ! Who cares ZE:A wanna stop singing , kan ?

"Kenapa tetiba ans call aku hari tu ?"
"Kenapa before nii tak nak ans ?"
"Berangan ehh ?"
"Sihat ?"
"Dah makan ubat ?"
"Lipat A4 , then ............"


Walaupun tak banyak soalan yg dikemukakan , tp aku puas hati ^^ Puas hati dgn jawapan bagi soalan yg telah diberi . Yg telah direcord tu , buat khazanah okaay ! Bhahaha ! Aku pon dah record kat dlm otak nii ^^ Habat tak ? Mmg hebat ! Penemuan terbaru .

Okaay , done ! Nak tido nii . Even masih terkebil kebil kesegaran ^^ Esok dah nak balik maktab tercinta , balik ke AP2 . Until met again the next holiday yayy ! Luv u muachhh !

with luvluv , see u later yaa reader(S)

notification : berangan ? =="


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0410



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

April 17, 2011

Pengumpul Panggilan Kerinduan ^^


Panggilan kerinduan ? Bererti ? Missed call la dher ==" Ahakks ! Fyi , for those yg tak pernah or belom pernah call aku , aku ni mmg la pengumpul panggilan kerinduan terhebat ye ! Rasanya mcm miracle la pulak kalau aku ans call(S) tu kann . So , kalau korang call aku tp aku tak ans call korang tu , jangan marah hee ~ Tapi , alkisah semalamm ...

Object -- Aku
Keadaan -- Baring kat sofa , terasa ada something vibrate vibrate . *buzzbuzz !
Akibat -- Meraba raba dalam kemamaian , cari benda yg vibrate tu . View , text dari ,
Maria Kitty : Ouh , ada ***** kat sana :)
Masih dlm kemamaian , buatbuat tak tau . Baru je nak landing kepala lagi , benda yg vibrate tadii nyanyi lagu 2PM . Ya adoyy ! Cair aku dengar suara boifren(S) aku tuu ! Nasib baik kat femes sayang oiii ! Kalau tak mmg dah lama aku simpan 2PM tu dalam loker buat khazanah ! HAHA ! Whatever laa kan . Then , tengok nama mcm pernah kenal and tangan aku pun tekan la button kaler hijau tu . Rasanya aku mmg mamai lagi kot time tu . Hypothalamus tak berfungsi =="
Hasil -- Terjadi laa perbualan antara aku dgn orang tu ...
Aku : Hello *mamai je nii!
Beliau : Hello
Aku : Ye ? Ada apa ?
Beliau : Dari hospital .
Aku : Huh ! Then , kau okaay tak nii ?
Beliau : Aku okaay laa =="
Aku : Okaay then .
Beliau : Okaay , gtg . Byee !
Aku : Okaay , Bye !
*Harap maaf dialog harus ditapis sebelum dipublickan Ngee ! Skrip dah dipotong ^^
Akibat -- Sepak pipi lelaju . Mcm tak percaya aku ans call orang . Dari someone yg aku tak imagine langsung akan call aku time tu =]

For the whole day tak boleh berhenti senyom je ! Miracle la weyh aku ans call ! Thanks yaww buat aku berani nak ans call orang .

notification : dah tak alergy dengan button hijau yg ada phone icon tu ^^


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0059



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Aspurian Nite

Hyep peeps ! Rasa macam dah berhabuk je blog nii . Kahkahh ! Busy and agak berat tangan nii nak menari kat atas keyboard ni ye *macam bohong je! Hehe ! Betol laa ni ! Anyway , cecite about Aspurian Nite we had last Saturday ! ^^ It was a great event laa . Walaupon lagu yang didendangkan buat taciing je kan ==" But , it's okay . Enjoy gilaa even snapp pics after event , but who cares , kann ?

So , let's take a look at those pics yeay ! Nothing much to say sebenarnya ^^


Tu je laa eh ! Nak lagi banyak , view Wawaa Sepedd punya Pesbuk or Bloggie dia tauu ^^ Walaupon aku kehausan time Malam Aspuri tu , tp I dont care sbb F5 semua galak gilaa karok kat atas pentas tu ! Bajet howt je kan suara kamikami nii . HAHA ! Memang kenyataan kowt ~


Then , pegi school as usual la kann . Coz we had to sit for our 2nd standadize la dher ^^ Bayangkan , ujian tu 2 hari je . Hadoii mak ! Pecah kepala bhaii ! Rabu , 5 paper (S) which were Phy , Eng , AddMath , Malay , Chem . Then , Khamis 4 paper(S) , PAI , Sej , Bio and ModMath . Wengg gilaa otak aku ~ Kahkahh ! Nasib baik buat kat dewan , tak laa aku mengantok sangat . Walaupon 2nd day tu mmg aku tersengguk sikit , tp tak laa separah kalau buat kat kelas =="

Apapa pun , wish me all the best in my life , okaay ! Luv u !

notification : like the way when u pull up ur sleeves XD


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1900



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

April 9, 2011

URL Baru !

chokicrunchietoblerocher.blogspot.com
Mana dapat nama ?
Gabungan nama cokelat yang melelehkan air liur aku !
CHOKI-CHOKI
CRUNCHIE
TOBLERONE
FERRERO ROCHER
Thanks to Kuruk for the choki-choki , okaay !
Crunchie tu sebab aku sukaaa gilaa !
TOBLEROCHER tu sebab gabungan Toblerone+Ferrero Rocher laa .
Jadi laa chokkicrunchietoblerocher !
Terima kasiihhh =)

notification : mengaroot ~ dah nak ujian nii !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^