April 17, 2011

Aspurian Nite

Hyep peeps ! Rasa macam dah berhabuk je blog nii . Kahkahh ! Busy and agak berat tangan nii nak menari kat atas keyboard ni ye *macam bohong je! Hehe ! Betol laa ni ! Anyway , cecite about Aspurian Nite we had last Saturday ! ^^ It was a great event laa . Walaupon lagu yang didendangkan buat taciing je kan ==" But , it's okay . Enjoy gilaa even snapp pics after event , but who cares , kann ?

So , let's take a look at those pics yeay ! Nothing much to say sebenarnya ^^


Tu je laa eh ! Nak lagi banyak , view Wawaa Sepedd punya Pesbuk or Bloggie dia tauu ^^ Walaupon aku kehausan time Malam Aspuri tu , tp I dont care sbb F5 semua galak gilaa karok kat atas pentas tu ! Bajet howt je kan suara kamikami nii . HAHA ! Memang kenyataan kowt ~


Then , pegi school as usual la kann . Coz we had to sit for our 2nd standadize la dher ^^ Bayangkan , ujian tu 2 hari je . Hadoii mak ! Pecah kepala bhaii ! Rabu , 5 paper (S) which were Phy , Eng , AddMath , Malay , Chem . Then , Khamis 4 paper(S) , PAI , Sej , Bio and ModMath . Wengg gilaa otak aku ~ Kahkahh ! Nasib baik buat kat dewan , tak laa aku mengantok sangat . Walaupon 2nd day tu mmg aku tersengguk sikit , tp tak laa separah kalau buat kat kelas =="

Apapa pun , wish me all the best in my life , okaay ! Luv u !

notification : like the way when u pull up ur sleeves XD


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1900



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: