April 30, 2011

Masalah Hati

Macam macam hal betol la . Jiwa remaja , masih muda . Mentah . Baru setahun jagung . Belum kenal erti kehidopan yg sebenarnya . Masalah hati selalu datang . Tak ada tempat nak luahkan . So , nak taknak pergi la membebel kat pesbuk tu kan . Tak pon curcite kat member yg rapat . Tp jangan salah pilih member tempat luahan hati .

Cuti ! Anything can happen . Semua bermula bila cuti . Segalanya berakhir pun bila cuti bermula . Ada je orang sekeliling aku yg ada masalah hati . Chill yaa kawan . Itu semua buat kita matang kan ? Tak kisah la masalah hati dengan pasangan , kawan or family ke , just face it , okaay !

Apa yg kita hadapi ni , jadikan pengalaman . Jangan cuba buang ingatan dan pengalaman tu dari hidop . Just ignore it and make a better life , kan ?

notification : mencuba mematangkan diri ^^

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1725



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: