April 17, 2011

Pengumpul Panggilan Kerinduan ^^


Panggilan kerinduan ? Bererti ? Missed call la dher ==" Ahakks ! Fyi , for those yg tak pernah or belom pernah call aku , aku ni mmg la pengumpul panggilan kerinduan terhebat ye ! Rasanya mcm miracle la pulak kalau aku ans call(S) tu kann . So , kalau korang call aku tp aku tak ans call korang tu , jangan marah hee ~ Tapi , alkisah semalamm ...

Object -- Aku
Keadaan -- Baring kat sofa , terasa ada something vibrate vibrate . *buzzbuzz !
Akibat -- Meraba raba dalam kemamaian , cari benda yg vibrate tu . View , text dari ,
Maria Kitty : Ouh , ada ***** kat sana :)
Masih dlm kemamaian , buatbuat tak tau . Baru je nak landing kepala lagi , benda yg vibrate tadii nyanyi lagu 2PM . Ya adoyy ! Cair aku dengar suara boifren(S) aku tuu ! Nasib baik kat femes sayang oiii ! Kalau tak mmg dah lama aku simpan 2PM tu dalam loker buat khazanah ! HAHA ! Whatever laa kan . Then , tengok nama mcm pernah kenal and tangan aku pun tekan la button kaler hijau tu . Rasanya aku mmg mamai lagi kot time tu . Hypothalamus tak berfungsi =="
Hasil -- Terjadi laa perbualan antara aku dgn orang tu ...
Aku : Hello *mamai je nii!
Beliau : Hello
Aku : Ye ? Ada apa ?
Beliau : Dari hospital .
Aku : Huh ! Then , kau okaay tak nii ?
Beliau : Aku okaay laa =="
Aku : Okaay then .
Beliau : Okaay , gtg . Byee !
Aku : Okaay , Bye !
*Harap maaf dialog harus ditapis sebelum dipublickan Ngee ! Skrip dah dipotong ^^
Akibat -- Sepak pipi lelaju . Mcm tak percaya aku ans call orang . Dari someone yg aku tak imagine langsung akan call aku time tu =]

For the whole day tak boleh berhenti senyom je ! Miracle la weyh aku ans call ! Thanks yaww buat aku berani nak ans call orang .

notification : dah tak alergy dengan button hijau yg ada phone icon tu ^^


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0059



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: