May 1, 2011

150 juta

150 juta kali maaf dari aku .


Kata nenek ,
Kawan macam kumbang ,
Ada madu , dia datang .

Kata ayah ,
Kawan bagaikan lebah ,
Habis madu , dia gelisah .

Kata abang ,
Kawan umpama gitar ,
Sekali petik , sekali berirama .

Kata kakak ,
Kawan hanya seperti bunga ,
Sekali hidu , sekali bau .

Pada pendapat saya ,
Kawan lebih kurang mutiara di lautan .
Sekali gilap , sekali bersinar .

Dan hakikatnya ,
Antara 1001 kawan ,
Siapa yang tak sudi mengutip batu permata bersama-sama ,
Dan
Siapa yang pula yang sudi ,
Meredah ombak di lautan garang .

Yaaa ! Itu baru lah kawan =')

Buat kawan aku , maaf kalau kau rasa aku fake fake je depan kau . Act aku tak berniat pon buat macam tu . Tp entah la eh . Aku biasa biasa je kot . Tak ada la pulak aku nak taciing dgn kau . And aku dah boleh terima keadaan yang kita perlu hadapi sekarang . Aku harap kau boleh terima keadaan ni juga ,okaay ?

Aku masih mahu kawan dengan kau lah dear . Dont forget the past . Just ignore it and make a better life , okaay ? Sbb kalau kita lupakannya , mungkin kita akan ulang sejarah tu :) And aku pon rasa serba salah bila tengok kau sakit tp aku tak boleh nak buat apa apa . As u kniw la kan , aku bukan bidang bio bio segala ni . Ngee !

Tp still aku rasa serba salah sbb aku takot kau sakit sebab stress sangat fikir pasal hal kita ni . Hope kau tak sakit lagi la eh lepas ni :) So , kita kawan kan kan ??

notification : kau tak ada salah kat aku pon . aku yg banyak salah kat kau :|

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0620



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: