May 31, 2011

2 Cara Atasi Panas Hati

Read this first , [Please Dont Ever Be Bias] before diteruskan baca entry yg ni ^^

Disebabkan hal tu buat aku panas je kan ,apa yg aku buat lpstu ? Ofkoz and for sure lah aku buat benda ni . Masyuk gilaa ! Apa kahh ? Nii haa !

comel gilaa aku buat ni ! ^^


Bangun bangun je , teros terjah p dapur . Terjenguk jenguk apa yg boleh senyapkan perut ni utk seketika Haha ! Even time tu dah pukol 0000 , but i dont care . Sbb aku lapar gilaa , dari petang kot tk makan *winkwink! Tak tahan woo tengok godaan nii !

nikmat dia ! pehhh !

Lepas buat dua perkara ni , hati pon dah mula cool cool je Hihi ! ^^ Then ada lg yg jadikan hati ni cool gilaa >.< Rasanya sampai tahap below freezing point kot tu Haha ! I likeee ! Ngeee XD

notification : siapa cakap aku gemook , sila jawab !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0310



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: