June 12, 2011

Angelina Jolie

Angelina Jolie ?
Hot chic ?
Sexy lips ?
Circiut girl ?
HOMAIIGODDDD !
=="

TIPUTIPU !!

Okaaay , sangat gelak terbahak berdekak !

notification : untung aku tak hilang akal je kat situ Haha !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1638



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Extra Classes

Hallo pepes ! Hari ni Ahad la weyh . Means esok Isnin ^^ Semalam baru habiskan extra classes . Oh gosh ! It was amazing *err! Haha ! Betol laa . Extra classes tu best gilaa ! Tak percaya sudah sebab korang tak pegi , kan kan ? Aku ada extra classes . Korang ada ? Ada jugak , kan kan ? Padan muka jugak Bhaha !

kat padang before slot English ^^

Time Chem and Biol mmg best gilaaa ! Tp lagi best time Chem kot . Gempakkkk ! 4 hari berturut kena pakai baju kurung *ayat mcm pegi prep tak pakai baju kurung je kan! And harihari madah kena menganjing dgn Ori People a.k.a Wan je . Huhhh ! Sumpit jugak budak tu nanti . Time extra classes tu ofcoz la ada yg tersengguk sengguk . Hey you , taknak mengantok okaay . Buka mata bebesar . Nak berubah ke tak ni ? ^^

Then , last day tu teman Krun pegi BA . Sampai je BA , tengok boys semua dah siap ceconteng muka dgn bendera Kelantan and Terengganu . Best gilaa tengok diorang bising kat foyer . Tengok bola siapa je yg tak bising , kan ? Then , pi DS dengan Krun . Melantak macam orang tak penah makan . Padahal makan fries je kot . Tp kenyang macam dapat ayam barbeque dari boys yg tengah buat berbeque tu je *harapan je laa~ Haha ! Then , sambung tengok cerekarama la pulak . Goshh ! Ada Asmara laah ! Cairrr ~ Tp tak dapat tengok sampai habis la dher ! =="

KeroppiManiac!
bosan takda keje :)
HW?Takda maknaaa~ Tivi ^^

Apa apa pun , best gilaa sebab kitorang hidup aman damai sentosa tanpa gangguan dari batch lain ^^ Yg ada time tu F5 dengan F3 je . Tak payah nak berebut toilet . Tak payah nak afterafter iron baju Wakhakahh ! Sukaaa !

notification : nampak dia tersengguk sengguk , gilaa comel ! ^^

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1628



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

June 6, 2011

Biadab or Beradab ?

Al-kisah , tadi teman mak aku pegi beli kasut . Aku apa lagi la kan , ibarat pucuk dicita ulam mendatang . Wah wahh ! Mentang mentang dah nak naik sekolah , barang lagi semua nak baru , kan ! Lgpun memang ada niat nak beli kasut baru Hihi ! Okaay , fine . Itu bukan la motif dan persolan yg nak ditimbulkan . Move on !

Lepas pi beli kasut tu , pegi masuk Ayam Goreng Kentucky kejap . Punya la banyaaaakkkk kaunter , tp yang bukak satu je . Cehhh ! ==" Time masuk tu mmg tengah tak ramai sgt orang . Sampai je aku kat kaunter tu , berderet deret orang lain yg masuk . Ya adoii ~

Neway , ada la sorang pekerja lelaki kat situ yg mulut mcm longkang sikit . Taktau la masalah dia apa kan . PMS kot Haha ! Boleh la pulak dia membebel blablabla dalam ajukan Ca Ya Nun Alif . Dah la belakang aku tu ada 2 3 orang bangsa tu . Diorang dah membebel bebel la jugak kat belakang tu , pandangpandang sesama sendiri then terus blah mcmtu je =="

Aku yg sebangsa dgn pekerja tu pun jd bengang . Macam takda kepala otak je la dia cakap . What ever la people ~ Kita hidup kena la pandai hormat orang lain , kan ? Try to respect others before you all nak orang lain respect kat you all , okaay ? Sekian . Liebe Dich !

notification : adakah aku terlalu mudah utk memaafkan orang ? hmmm ~

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0007



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

June 4, 2011

Selesai

Say Alhamdulillah ~ Feel really thankful ! Semua masalah dah selesai . I think so ~ From now onwards , no more masalah hati or luahan hati yg terpendam akan disiarkan di sini . Nanti kalau salah interprete , boleh jadi masalah woo Hihi !

Tak mahu tak mahu , okaay ? Blog ni untuk hepihepi je . Kalau ada masalah hati pon , akan ditapis utk dipublickan Kehkeh ! Kalau nak yg sedihsedih , tacingtacing , lelehleleh , tempatnya bukan di sini , kan ? Haha !

notification : Lega dapat selesai kan cecepat Hihi ^^ And you , gorgeoustallgirl , you're so great ^^ Thanks yaa !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1749



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

June 3, 2011

Serabut

Ya aduh ! Okaay ! Blog buat aku agak serabut ==" Mesej aku tak kesampaian . Tau la aku pendek , mmg tak sampai nak bgtau mesej aku kat post yg before ni . Aisehhh ~

Warga(s) bumi sekalian yg ada hubungan dengan Mr A , sini baca . Tak nak baca pon tak apa . Tak kisah la kan sebab bukan hak aku nak suruh suruh , kan kan ?

First , Cik June bukan la Mr A tu . Cik June tu bulan June la . I just love month of June , tu je kot . Tak ada kaitan dengan mana mana manusia pun ^^

Tinggalkan saja sisa sisa cerita tu di sini . Dah Form5 , kan Ms N kan ? Tak perlu ambil pusing lagi . Kitorang dah okaay dah . Maaf menganggu ye , Ms A . And lots of thanks to Ms I atas bebelan kau yg mmg condem aku tu ^^

Ich Liebe Dich ! Sekian ~

notification : susah betol bila mesej tak kena tempat ni =="

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0448



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

June 2, 2011

Ya Alah ~ Dugaan Betul ! !

Baru post pasal June yg baik . Tup tup , di akhir 1 June 2011 , ada la pulak scene scene tak best . Baru nak rasa cool cool dgn Cik June . Errghh ==" Ye ! Mungkin semua tu sbb silap sendiri , bukan salah orang lain pon *tunduk muka

Mmg sendiri yg cari masalah . Tak reti nak jaga hati orang , sbb tu jadi mcm ni . Suka sgt fooling around . Bila dah jadi mcm ni , sendiri yg mengeluh . Haishh ==" *Fiza , be matured plizz ! Jujor tak kena , tak jujor lg tak kena . Ni la dugaan hidup remaja , kan kan ? Apa yg perlu dibuat ? Maybe kena tunggu sampai cool bebetul and try to have a slow talk :'| Lepastu jgn buat lg dah ! Cuba jaga hati orang lain , ye Fiza ! Jaga kepingan puzzle tu baikbaik :')

Ni lain pulak cerita , *tidak berkaitan dgn atas tu . Orang tetua cakap , kalau kita mcm termakan lada , jgn cepat melatah , kan kan ? Haha ! Ada eh perumpamaan mcmtu ? Lantaklah kan Hihi ! Okaay , kalau mcmtu aku buat tk tau je , boleh kan ? Pandang sebelah mata pun tidak . Sbb rasanya tk ada apa yg buat aku perlu menyibokkan diri dlm perkara tu . Tp , at last aku kena buka mata and tengok apa yg berlaku . So , aku hanya boleh tunggu dan lihat ;)

Tertarik dgn artikel di Raudatulhuda . Lelaki sekalian , sila renunginya ^^ Okaay Cik June , be gud yaa ! I love u laa ! Sekian , I Liebe Dich !

notification : ni baru 1 June , mcm mana nak hadapi harihari di June yg akan dtg =="

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0519



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

June 1, 2011

A Month To Remember

It June already ! Yeay ! June , banyak kejadian yg berlaku June . Hope so ! June , be nice with me , okaay ? Jangan memain okaay !

June 2010 ,

Teringat June 2010 . Haha ! Zaman meningkat remaja . Macam macam pengalaman aku lalui . Kekadang teringat balik , gelak sesorang Hihi ! Lawak gilaa . Kurang matang lagi la time tu ==" Anda yg telah bermain puzzle dgn saya time June 2010 , terima kasih yaa ^^ Itu tidak saya lupa . Gembira ada pengalaman seperti itu . Kita still kawan , kan ? Haha ^^

June 2011 ,

Sekejap masa berlalu . Pejam celik , dah June 2011 . Pengalaman hidup yg baru . Cik June 2011 lebih mengajar erti kehidupan remaja . June kini dimulakan dgn permainan puzzle . Saling bertukar tukar kepingan puzzle . Adakah lg ruang untuk kepingan puzzle yg lain ? Hmm ~ Tidak diketahui ^^ Handle the puzzle with care . Do not scatter those pieces of puzzle , okaay ? If u do , it will take a long time to refix it .

June , sila bejalan dgn perlahan . Biarkan aku nikmati June ini dgn nikmat . Biarkan June ini memjadi penuh erti >.<

notification : okaay ! entry ni aku merepek je di petang hari ^^

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1531



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Hati Ibarat Puzzle

Okaay , great ! Sekali lagi tertido awal malam tadi ;p Nasib baik kenal perangai nii , kan ? So , paham paham la kalau senyap diam membatu macamtu Hiihi ! Dah ke alam maya laa tu maksudnya :)

Motif penulisan , tak diketahui . Tetiba teringat kat Intan Nursuraya . Budak mata cantik tu . Yawww ! Hari tu dia dtg maktab . Woww ! Terkejut laa weyh . Time tu dah la baru bangun tido . Masih bergolek atas katil lagi ==" Aku ingat mimpi lagi time tu Hehe ! Anyway , tertarik dgn quote dia "Hati bukan Hotel" . Yaa , kau betol . Hati mmg bukan hotel yg boleh sesuka check in then pergi mcmtu je , kan ?

Ni yg nak keluarkan quote aku jugak ni ;) "Hati ibarat puzzle" , kan ? Willing to complete each other , rite ? Cuba kalau sekeping hilang , tk lengkap la puzzle tu . It goes the same with our heart . Ni umum okaay . Tak kisah laa kita willing to complete it with our fam or bestfrens or friends or even with our bestboy or bestgirl .

Kalau dgn family , ofcoz la mmg kita bg puzzle tu complete , kan . Tp , kalau dgn org lain a.k.a someone yg tkda hubungan darah pon dgn kita , jgn terus bg dia puzzle tu yg dah complete , tauu ! Bg sekeping sekeping , biar dia yg camtumkan sendiri Haha ! Biar dia mencari cari mana lg kepingan kepingan yg masing belum ada ;)

Soal Hati mmg abstract . Bukan sekadar ungkapan di bibir , bukan sekadar penulisan di blog . Ia akan lahir sendiri tanpa paksaan . Sekian ~

notification : please handle it with care :)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1128



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Manusia = Lupa

Terkadang , aku terlupa yg aku ni seorang student . Terkadang aku terlupa utk jadi anak yg baik . Terkadang aku terlupa utk mjadi kawan yg memahami . Lupa ? Tp bukan kah itu lumrah manusia . Tak perlu hirau , kerana kita semua begitu .

HambaAllah : Salam , Fiza..
Thanks sesangat sbb promote aku kat blog kau
Aku hargai sesangat
And , kau dah sedarkan betapa bodohnya aku
Aku cuma nak mohon maaf dari kau
Mmg cara aku tu salah
Aku akan cuba baiki diri aku , Fiza
Sbb aku memang orang yg lemah
Aku tak pandai nak tegur kesalahan orang lain
Aku : *tak cakap apapa sbb aku zzZZzzZz ~ Ngee ^^

Awak , kita semua pernah buat salah , kan kan ? Aku bukan nak buka pekung kau dgn promote kau kat sini . Just masa tu nafsu amarah tgh menguasai diri . Mungkin silap aku jugak tak buat diplomasi dgn kau hari tu . Actually mmg ada plan nak buat , tp masa tu kau busy ada meeting .

Kawan , aku marah kat kau sekejap je la . Mmg tu tugas kau utk tegur kesalahan orang lain , kan ? Kalau disebabkan post yg before ni buat kau sedar , it's gud la kan . Aku pon bukan la bagus sangat nak nasihat kan kau , aku pon ada buat salah , kalau tak takkan la kau tegur aku , kan ? So , kita saling menegur eh .

Sahabat , mmg manusia ada kelemahan masing masing . So , jom kita sesama baiki diri ke arah yg lebih baik n maju . Buka minda , buka hati ^^ So , aku dah boleh terima cara kau sekarang . Aku pon nak minta maaf seandainya aku bersikap tak rasional . Maaf jugak kalau kau terasa hati . Hanya itu dari aku , sekian ~

notification : sebaik baik ciptaan adalah MANUSIA :)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0510



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^