June 6, 2011

Biadab or Beradab ?

Al-kisah , tadi teman mak aku pegi beli kasut . Aku apa lagi la kan , ibarat pucuk dicita ulam mendatang . Wah wahh ! Mentang mentang dah nak naik sekolah , barang lagi semua nak baru , kan ! Lgpun memang ada niat nak beli kasut baru Hihi ! Okaay , fine . Itu bukan la motif dan persolan yg nak ditimbulkan . Move on !

Lepas pi beli kasut tu , pegi masuk Ayam Goreng Kentucky kejap . Punya la banyaaaakkkk kaunter , tp yang bukak satu je . Cehhh ! ==" Time masuk tu mmg tengah tak ramai sgt orang . Sampai je aku kat kaunter tu , berderet deret orang lain yg masuk . Ya adoii ~

Neway , ada la sorang pekerja lelaki kat situ yg mulut mcm longkang sikit . Taktau la masalah dia apa kan . PMS kot Haha ! Boleh la pulak dia membebel blablabla dalam ajukan Ca Ya Nun Alif . Dah la belakang aku tu ada 2 3 orang bangsa tu . Diorang dah membebel bebel la jugak kat belakang tu , pandangpandang sesama sendiri then terus blah mcmtu je =="

Aku yg sebangsa dgn pekerja tu pun jd bengang . Macam takda kepala otak je la dia cakap . What ever la people ~ Kita hidup kena la pandai hormat orang lain , kan ? Try to respect others before you all nak orang lain respect kat you all , okaay ? Sekian . Liebe Dich !

notification : adakah aku terlalu mudah utk memaafkan orang ? hmmm ~

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0007



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: