June 12, 2011

Extra Classes

Hallo pepes ! Hari ni Ahad la weyh . Means esok Isnin ^^ Semalam baru habiskan extra classes . Oh gosh ! It was amazing *err! Haha ! Betol laa . Extra classes tu best gilaa ! Tak percaya sudah sebab korang tak pegi , kan kan ? Aku ada extra classes . Korang ada ? Ada jugak , kan kan ? Padan muka jugak Bhaha !

kat padang before slot English ^^

Time Chem and Biol mmg best gilaaa ! Tp lagi best time Chem kot . Gempakkkk ! 4 hari berturut kena pakai baju kurung *ayat mcm pegi prep tak pakai baju kurung je kan! And harihari madah kena menganjing dgn Ori People a.k.a Wan je . Huhhh ! Sumpit jugak budak tu nanti . Time extra classes tu ofcoz la ada yg tersengguk sengguk . Hey you , taknak mengantok okaay . Buka mata bebesar . Nak berubah ke tak ni ? ^^

Then , last day tu teman Krun pegi BA . Sampai je BA , tengok boys semua dah siap ceconteng muka dgn bendera Kelantan and Terengganu . Best gilaa tengok diorang bising kat foyer . Tengok bola siapa je yg tak bising , kan ? Then , pi DS dengan Krun . Melantak macam orang tak penah makan . Padahal makan fries je kot . Tp kenyang macam dapat ayam barbeque dari boys yg tengah buat berbeque tu je *harapan je laa~ Haha ! Then , sambung tengok cerekarama la pulak . Goshh ! Ada Asmara laah ! Cairrr ~ Tp tak dapat tengok sampai habis la dher ! =="

KeroppiManiac!
bosan takda keje :)
HW?Takda maknaaa~ Tivi ^^

Apa apa pun , best gilaa sebab kitorang hidup aman damai sentosa tanpa gangguan dari batch lain ^^ Yg ada time tu F5 dengan F3 je . Tak payah nak berebut toilet . Tak payah nak afterafter iron baju Wakhakahh ! Sukaaa !

notification : nampak dia tersengguk sengguk , gilaa comel ! ^^

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1628



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: