June 1, 2011

Hati Ibarat Puzzle

Okaay , great ! Sekali lagi tertido awal malam tadi ;p Nasib baik kenal perangai nii , kan ? So , paham paham la kalau senyap diam membatu macamtu Hiihi ! Dah ke alam maya laa tu maksudnya :)

Motif penulisan , tak diketahui . Tetiba teringat kat Intan Nursuraya . Budak mata cantik tu . Yawww ! Hari tu dia dtg maktab . Woww ! Terkejut laa weyh . Time tu dah la baru bangun tido . Masih bergolek atas katil lagi ==" Aku ingat mimpi lagi time tu Hehe ! Anyway , tertarik dgn quote dia "Hati bukan Hotel" . Yaa , kau betol . Hati mmg bukan hotel yg boleh sesuka check in then pergi mcmtu je , kan ?

Ni yg nak keluarkan quote aku jugak ni ;) "Hati ibarat puzzle" , kan ? Willing to complete each other , rite ? Cuba kalau sekeping hilang , tk lengkap la puzzle tu . It goes the same with our heart . Ni umum okaay . Tak kisah laa kita willing to complete it with our fam or bestfrens or friends or even with our bestboy or bestgirl .

Kalau dgn family , ofcoz la mmg kita bg puzzle tu complete , kan . Tp , kalau dgn org lain a.k.a someone yg tkda hubungan darah pon dgn kita , jgn terus bg dia puzzle tu yg dah complete , tauu ! Bg sekeping sekeping , biar dia yg camtumkan sendiri Haha ! Biar dia mencari cari mana lg kepingan kepingan yg masing belum ada ;)

Soal Hati mmg abstract . Bukan sekadar ungkapan di bibir , bukan sekadar penulisan di blog . Ia akan lahir sendiri tanpa paksaan . Sekian ~

notification : please handle it with care :)

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1128



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^