June 4, 2011

Selesai

Say Alhamdulillah ~ Feel really thankful ! Semua masalah dah selesai . I think so ~ From now onwards , no more masalah hati or luahan hati yg terpendam akan disiarkan di sini . Nanti kalau salah interprete , boleh jadi masalah woo Hihi !

Tak mahu tak mahu , okaay ? Blog ni untuk hepihepi je . Kalau ada masalah hati pon , akan ditapis utk dipublickan Kehkeh ! Kalau nak yg sedihsedih , tacingtacing , lelehleleh , tempatnya bukan di sini , kan ? Haha !

notification : Lega dapat selesai kan cecepat Hihi ^^ And you , gorgeoustallgirl , you're so great ^^ Thanks yaa !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1749



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: