June 2, 2011

Ya Alah ~ Dugaan Betul ! !

Baru post pasal June yg baik . Tup tup , di akhir 1 June 2011 , ada la pulak scene scene tak best . Baru nak rasa cool cool dgn Cik June . Errghh ==" Ye ! Mungkin semua tu sbb silap sendiri , bukan salah orang lain pon *tunduk muka

Mmg sendiri yg cari masalah . Tak reti nak jaga hati orang , sbb tu jadi mcm ni . Suka sgt fooling around . Bila dah jadi mcm ni , sendiri yg mengeluh . Haishh ==" *Fiza , be matured plizz ! Jujor tak kena , tak jujor lg tak kena . Ni la dugaan hidup remaja , kan kan ? Apa yg perlu dibuat ? Maybe kena tunggu sampai cool bebetul and try to have a slow talk :'| Lepastu jgn buat lg dah ! Cuba jaga hati orang lain , ye Fiza ! Jaga kepingan puzzle tu baikbaik :')

Ni lain pulak cerita , *tidak berkaitan dgn atas tu . Orang tetua cakap , kalau kita mcm termakan lada , jgn cepat melatah , kan kan ? Haha ! Ada eh perumpamaan mcmtu ? Lantaklah kan Hihi ! Okaay , kalau mcmtu aku buat tk tau je , boleh kan ? Pandang sebelah mata pun tidak . Sbb rasanya tk ada apa yg buat aku perlu menyibokkan diri dlm perkara tu . Tp , at last aku kena buka mata and tengok apa yg berlaku . So , aku hanya boleh tunggu dan lihat ;)

Tertarik dgn artikel di Raudatulhuda . Lelaki sekalian , sila renunginya ^^ Okaay Cik June , be gud yaa ! I love u laa ! Sekian , I Liebe Dich !

notification : ni baru 1 June , mcm mana nak hadapi harihari di June yg akan dtg =="

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0519



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: