July 31, 2011

More About Activity Week

Sini sini ! Tak habis nak bercerita lagi ni Haha ! Baru post pasal barbeque , mock dengan malam dinamika . Belum puas ! Biar mata korang naik muak tengok gambar gambar yang macam nak mintak kaki tu Hehe !

Okaay , proceed to the next pictures ! Ni kalau nak tersembul biji mata tu , tahan tahan je lah ye :)

First day , ada persembahan Unit Uniform . F5 WAJIB buat persembahan kebudayaan . Oh my ! As a former vice president of JPAM , for sure la kena buat something . Kebudayaan ? Dalam otak just ZAPIN . Tapi dah ramai sangat yang buat zapin . Pengakap , Kpo etc la kan . So , Asrul , Kecik , Meyra , Auni decided nak buat Asmaradana dance plus Kuda Kepang . Wohooo ^^

Hang Tuah & Puteri Gunung Ledang with the dancers
Then , petang tu buat layang layang . First first , bertegang urat la jugak . Dengan Mr President homeroom lagi moody . Member member Hafuza lagi tak ada lagi . Sibok nak urus mock lagi . Resume and cover letter tak siap lagi . Senang cerita memang nak marah je la .

Sempunk bangga gila dengan SG6 (Selena Gomez) dia =="
muka bersungguh gila buat lelayang
model SG6 puuiiiii !
At last , we really enjoyed the day ! Enjoy gilaa ! Sampai layang layang kitorang dah nak terlepas pegi ISS *tipu! Haha ! Tapi yang pasal layang layang terlepas tu betol , okaay . Si Mantan President BWP Aizat yang selamatkan . Nasib baikk :) Penat gila kot nak gulung balik tali layang layang tu . Sampai dah nak Maghrib . Last last terlepas jugak =="

The next day , ada water rocket competition . Awal pagi dimulakan dengan print cover letter and resume kat Bitara ^^ Dah siap print , pegi buat rocket pulak Wii ~ Keadaan dingin dingin je .

even sakit mata , Ayan tolong pasang tali parachute
before launching the parachute
pre-launch
last check by mr president

Okaay , ni slot gubahan . Habis semua barang jadi bahan . Termasuk la Elmo aku ^^ Haha ! semua buntu nak buat gubahan apa . Buta seni lah ~ Takpa takpa . At least ada usaha nak buat , kan kan ?

ni hasil gubahan aku guna sejadah Miru
Our beloved Principal
abaikan muka bajet comel ni =="
Our saver , Hanna !
hasil tangan kami 5 Hafuza


Okaay , dah cukup ! Nak lagi ? Sorry guys . It was the last activity week for us . Enjoyed those days we had together . Kalau tengok gambar gambar time activity week ni 10 tahun akan datang , gerenti hujan airmata . Huuh ~ Apa apa pun , SPM dah nak tiba . Gudluck guys ! 9A+ and 10A+ dalam genggaman okaay ! Aminn ~

notification : pasti rindu waktu waktu itu :')


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1345



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

The Last Activity Week

Okaay readers , semua budak maktab mesti dah post awal awal pasal minggu activity , kan . sorry lambat post . Mood baru sampai nak buat post pasal activity week ni Haha ! Anyway , a lots of memories lah activity week yg last ni .

Shut your mouth and open your eyes widely , okaay . Marii sini tengok sebahagian pics yg sempat disnap time activity week tu . Selamat muntah tengok gambar gambar tu semua :) Start !
Okaay , ni partner terhebat ! Suha , I lebchiuuu ~
Time kem EasyMath , aku dengan Boboy dah mula merepek ni
no caption
no caption
tema 5 Hafuza India that's why la ada pelita segala
1Malaysia
5 Hafuza 2011

Kuruk and Me
stars of 6th batch


Best gilaa la activity week sem II ni . Walaupun banyak bertegang urat , tension tension tp at last kitorang enjoy the day , kan ? Buat apa nak bertekak . Kan ni last moment kita kat sekolah . Make it unforgetable memories lah kawan :)

notification : bila kita bersatu , semua benda akan lebih mudah


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1135


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Header Baru !

Hoy hoy ! Header baru . Look too pathetic kan ? Maybe la . Tp , I dont care la readers . Dah lama makan dalam . Tak suka ? Silakan ~ Header takda la cantik mana pon . Budak baru belajar yg buat , mmg jadi macam ni Hihi !


Susah woo nak bagi aligment gambar untuk header ni . Ada je yg tak nampak kepala ==" Haha !

notification : i'm out of my mind ^^ abaikan =="


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0614



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Five 0 Two 's Barbeque

It was held on last Saturday . Betul betul after exam tu , kitorang main masak masak pulak Hehe ! Okaay ! Enjoy the pics yaah ! Tak nak cakap banyak tengok je gambar , tau tau !

udang tu nampak sedap !
Wii ~
Five 0 Two 's Members
miss this moment !
action lebih kau ~
rumets paling howtss !
no caption
Bila tiada lg malam untuk kamikami ni , siang hari buat barbeque pon jadi la . Time ni lebih kurang pukul 10~11 pagi . after inspection je , kitorang terus proceed dengan barbeque yg tertangguh tu Haha !



Dah eh . Sampai situ je tau tau ! Move to next entry pulak . Kalau minggu aktiviti ni sehari dua je , boleh la aku post pepanjang . Ni naik melenguh mata menatap lappy Hihi !

notification : thanks yaah WawaaSepedd for the pics yg aku rembat kat Fb kau ni .


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0240



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Mock Interview

Credit to Miss K.Tiraa . Kau nak tau pasal mock kat Pontian eh ? Best woo ! Sorry lambat post . Ya yahh , kau menang sebab post dulu . Let's the pics tell the story , okaay . Enjoy it ~

so-called Donald Trumph & Mark Zuckerberg

First first lagi budak dua ni dah bergambar . Awal pagi lagi ni . Ni baru lepas siap siap kemas file , resume , cover letter and so on la kan . Semua macam kecut perut je ;p


Ni sebahagian ahli Pusat 7 . Conducted by Teacher Nana . Salah sorang interviewer dia YDP Badan Muafakat . Cuakk ? Of course !

sibok membelek orang lain punya file

My group which was Group 2 , the members were Nurhafizah Samsuri , Mohd Amiru Muhamad , Nur Hafiza Yahya and Zamirulzahin . Kitorang start dalam pukul 10 pagi . Masing masing muka cannot go ==" Haha !




Time ni dah boleh rasa lega sikit sebab dah habis kena interview Wiii ~ Cuak dah hilang . Meronggeng dengan camera pulak dah :) As usual la kan . Then ada la jugak pics sehati sejiwa di hari Mock .

no caption

no caption

And and , ni gambar favourite Haha ! Poyo lah kau Pendek ! Biar ~ Actually nak pakai baju merah mak ngah . Tp tukar last minute . Malam tu Krun cakap warna merah garang sangat , tak sesuaii ~ So , I decided to wear pink colour lah . Cik abang tu pon pakai pink *winkwink!

bahu pon tak lepas bhaii ~

Biarpun saya tak lepas bahu awak and tak sampai nak betulkan tie awak , tp saya ada awak kat sebelah saya , kan Pakcik Gemok ? Haha !

notification : unforgetable memory :')


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0230



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

July 30, 2011

Sorry

Awak , nak cakap SORRY . . . .



notification : miss the activity week :')

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0235



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Awak

Awak , sorry . Sorry kalau saya buat macam tak kisah . Mesti awak bosan kan kalau saya asyik behave like that . Sorry again :'(


notification : what's on your mind ?

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0220



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

July 29, 2011

I'm Home

Banyak gilaaa stories nak cerita ni ! Wait tau tau ! Ada yang best , ada yang tak best jugak . Memory card camera aku dah nak full tu :) Berlambak gambar !

notification : IHY !

"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1659



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

July 26, 2011

Mock Interview


Ohmaigod ! Gila ! Esok ada mock interview la seyh !
Takut terkelabit je esok sebab ahli group sendiri ==" Activity week , so otak nak release tension . Tp tak boleh relax sangat sebab ada tugasan Biol-lagy menunggu ^^
Nak lagi cerita pasal activity week ni , tunggu aku balik time puasa hujung minggu ni, okaay .
Nanti aku cerita banyak banyak . Okaay , dah . Nak tengok bola kat padang . "MALAYSIA" lawan Jabatan Agama Islam Johor (agaknya la) Hihi ! Goalkeeper *winkwink!

notification : Maaf kalau ada yg tak puas hati *_*


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1732



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^