July 31, 2011

Five 0 Two 's Barbeque

It was held on last Saturday . Betul betul after exam tu , kitorang main masak masak pulak Hehe ! Okaay ! Enjoy the pics yaah ! Tak nak cakap banyak tengok je gambar , tau tau !

udang tu nampak sedap !
Wii ~
Five 0 Two 's Members
miss this moment !
action lebih kau ~
rumets paling howtss !
no caption
Bila tiada lg malam untuk kamikami ni , siang hari buat barbeque pon jadi la . Time ni lebih kurang pukul 10~11 pagi . after inspection je , kitorang terus proceed dengan barbeque yg tertangguh tu Haha !



Dah eh . Sampai situ je tau tau ! Move to next entry pulak . Kalau minggu aktiviti ni sehari dua je , boleh la aku post pepanjang . Ni naik melenguh mata menatap lappy Hihi !

notification : thanks yaah WawaaSepedd for the pics yg aku rembat kat Fb kau ni .


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0240



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: