July 31, 2011

The Last Activity Week

Okaay readers , semua budak maktab mesti dah post awal awal pasal minggu activity , kan . sorry lambat post . Mood baru sampai nak buat post pasal activity week ni Haha ! Anyway , a lots of memories lah activity week yg last ni .

Shut your mouth and open your eyes widely , okaay . Marii sini tengok sebahagian pics yg sempat disnap time activity week tu . Selamat muntah tengok gambar gambar tu semua :) Start !
Okaay , ni partner terhebat ! Suha , I lebchiuuu ~
Time kem EasyMath , aku dengan Boboy dah mula merepek ni
no caption
no caption
tema 5 Hafuza India that's why la ada pelita segala
1Malaysia
5 Hafuza 2011

Kuruk and Me
stars of 6th batch


Best gilaa la activity week sem II ni . Walaupun banyak bertegang urat , tension tension tp at last kitorang enjoy the day , kan ? Buat apa nak bertekak . Kan ni last moment kita kat sekolah . Make it unforgetable memories lah kawan :)

notification : bila kita bersatu , semua benda akan lebih mudah


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1135


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: