July 31, 2011

Mock Interview

Credit to Miss K.Tiraa . Kau nak tau pasal mock kat Pontian eh ? Best woo ! Sorry lambat post . Ya yahh , kau menang sebab post dulu . Let's the pics tell the story , okaay . Enjoy it ~

so-called Donald Trumph & Mark Zuckerberg

First first lagi budak dua ni dah bergambar . Awal pagi lagi ni . Ni baru lepas siap siap kemas file , resume , cover letter and so on la kan . Semua macam kecut perut je ;p


Ni sebahagian ahli Pusat 7 . Conducted by Teacher Nana . Salah sorang interviewer dia YDP Badan Muafakat . Cuakk ? Of course !

sibok membelek orang lain punya file

My group which was Group 2 , the members were Nurhafizah Samsuri , Mohd Amiru Muhamad , Nur Hafiza Yahya and Zamirulzahin . Kitorang start dalam pukul 10 pagi . Masing masing muka cannot go ==" Haha !




Time ni dah boleh rasa lega sikit sebab dah habis kena interview Wiii ~ Cuak dah hilang . Meronggeng dengan camera pulak dah :) As usual la kan . Then ada la jugak pics sehati sejiwa di hari Mock .

no caption

no caption

And and , ni gambar favourite Haha ! Poyo lah kau Pendek ! Biar ~ Actually nak pakai baju merah mak ngah . Tp tukar last minute . Malam tu Krun cakap warna merah garang sangat , tak sesuaii ~ So , I decided to wear pink colour lah . Cik abang tu pon pakai pink *winkwink!

bahu pon tak lepas bhaii ~

Biarpun saya tak lepas bahu awak and tak sampai nak betulkan tie awak , tp saya ada awak kat sebelah saya , kan Pakcik Gemok ? Haha !

notification : unforgetable memory :')


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0230



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: