July 31, 2011

More About Activity Week

Sini sini ! Tak habis nak bercerita lagi ni Haha ! Baru post pasal barbeque , mock dengan malam dinamika . Belum puas ! Biar mata korang naik muak tengok gambar gambar yang macam nak mintak kaki tu Hehe !

Okaay , proceed to the next pictures ! Ni kalau nak tersembul biji mata tu , tahan tahan je lah ye :)

First day , ada persembahan Unit Uniform . F5 WAJIB buat persembahan kebudayaan . Oh my ! As a former vice president of JPAM , for sure la kena buat something . Kebudayaan ? Dalam otak just ZAPIN . Tapi dah ramai sangat yang buat zapin . Pengakap , Kpo etc la kan . So , Asrul , Kecik , Meyra , Auni decided nak buat Asmaradana dance plus Kuda Kepang . Wohooo ^^

Hang Tuah & Puteri Gunung Ledang with the dancers
Then , petang tu buat layang layang . First first , bertegang urat la jugak . Dengan Mr President homeroom lagi moody . Member member Hafuza lagi tak ada lagi . Sibok nak urus mock lagi . Resume and cover letter tak siap lagi . Senang cerita memang nak marah je la .

Sempunk bangga gila dengan SG6 (Selena Gomez) dia =="
muka bersungguh gila buat lelayang
model SG6 puuiiiii !
At last , we really enjoyed the day ! Enjoy gilaa ! Sampai layang layang kitorang dah nak terlepas pegi ISS *tipu! Haha ! Tapi yang pasal layang layang terlepas tu betol , okaay . Si Mantan President BWP Aizat yang selamatkan . Nasib baikk :) Penat gila kot nak gulung balik tali layang layang tu . Sampai dah nak Maghrib . Last last terlepas jugak =="

The next day , ada water rocket competition . Awal pagi dimulakan dengan print cover letter and resume kat Bitara ^^ Dah siap print , pegi buat rocket pulak Wii ~ Keadaan dingin dingin je .

even sakit mata , Ayan tolong pasang tali parachute
before launching the parachute
pre-launch
last check by mr president

Okaay , ni slot gubahan . Habis semua barang jadi bahan . Termasuk la Elmo aku ^^ Haha ! semua buntu nak buat gubahan apa . Buta seni lah ~ Takpa takpa . At least ada usaha nak buat , kan kan ?

ni hasil gubahan aku guna sejadah Miru
Our beloved Principal
abaikan muka bajet comel ni =="
Our saver , Hanna !
hasil tangan kami 5 Hafuza


Okaay , dah cukup ! Nak lagi ? Sorry guys . It was the last activity week for us . Enjoyed those days we had together . Kalau tengok gambar gambar time activity week ni 10 tahun akan datang , gerenti hujan airmata . Huuh ~ Apa apa pun , SPM dah nak tiba . Gudluck guys ! 9A+ and 10A+ dalam genggaman okaay ! Aminn ~

notification : pasti rindu waktu waktu itu :')


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1345



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: