August 29, 2011

Errr ?

Okaay ! Malam ni nak mengada sikit . Tak apa . Bukan selalu pon , kan ? Current activity : listening to Vanilla Twilight - Owl City . Fine ~ Lagu dah lama . But , who cares HAHA ! Tengah download macam macam lagu . Tak perasan dah lewat pagi :) Owl City is awesome ^^


Tadi buka inbox kat Fb tu . Ada orang suruh tengok ni . My god ~ Taciing :') *takpasal! Haha ! Tapi kalau memang betul ada boy yang sanggup buat macam ni , terharu woooo ! Ada ke yang sanggup ? Jawab la sendiri yaaa ~

Awak , airmata lelaki yg menitis tak bermaksud maruah lelaki itu akan jatuh . Tapi itu tandanya lelaki tu tidak ego .

notification : to the max ^^


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0347



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: