August 28, 2011

How Many Month(s) ??

Program Khidmat Negara a.k.a National Service . Benda ni buat ramai yg macam hilang akal . Maybe tak semua yg dapat jadi tak tentu arah . Maybe certain je . Or maybe diorang yang dapat tawaran tu takda la gelabah mana , tp partner diaorang yang gelabah tak ingat dunia Haha !



Kata kata dari aku sebagai golongan ketiga tu :|
- Berapa lama seyh ekceli PLKN ni ? 3 bulan ke 6 bulan ?
- Boleh ke dia masih jadi dia yg aku kenal ?
- Boleh ke hati ni tak tawar ?
- Boleh ke aku tegarkan diri ni untuk menunggu ?

Makin difikir , makin bukan bukan yg aku fikir . So , biar waktu yg jawab . Bila dia ada depan mata , at least aku tahu apa yg dia buat . At least aku tau mood dia macam mana even dia tak bagitau yang dia tengah moody atau tak . At least aku nampak dia senyum or masam mencuka *jiwang mak aihh!

Perbualan dalam Bilik Seminar time Peka Biology ,

Dia : sanggup tunggu ke ?
Aku : *angguk angguk buat muka simpati mintak lempang
Sanggup la tapi orang tak tau la awak kat sana macam mana kan
Dia : Orang kat sana biasa je . Kat luar ni , macam macam yg awak buat ,
bukannya orang tau pon .
Aku : Orang tunggu awak la :') As long awak percaya kat orang and
orang percaya kat awak .
Dia : ......

Aku jiwang ? Okaay , abaikan seketika ==" Dalam mood jiwanggs ni ^^


notification : taknak rasa tawar hati tu datang semula bersarang


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0238



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: