August 31, 2011

Rindu


Erghh ! ==" Post kali ni nak buat cepat cepat . Running out of time . Err ! Sebenarnya tak nak buat lama lama sebab tak nak air mata ni menitis . Okaay , I miss you la ! Honestly speaking that I'm missing you ! Maaf ye cik Abang , bukan awak lah :) Saya miss beberapa orang kakak comel ni haaa ! Tiba tiba rasa rindu .

Maria , sorry . Aku belum sempat nak pi rumah kau . Kaki kau dah sihat belom ? Cepat sembuh tau ! Jaga diri okaay . Kau dah besar kan 5 September ni ? Terkilan sebab tak sempat nak pi bazaar dengan kau :'( Nevermind , kalau ada jodoh , kita hangout sesama , okaay . Nanti aku belanja kau eh :) ILYSDM !

Fifa , lama tak dengar cerita kau . Rindu gila kat kau ! I wish I could go back to our primary school time :') Aku rindu yang dulu . Sekarang kalau jumpa pon , gerenti kita tak berbual macam dulu , kan ? Masing masing dah segan . Aku text kau pon kekadang je . Aku rindu nak peluk kau . After SPM nak sangat lepas rindu dengan kau . ILYSDM !

Fariza , rindu aku tak ? Perkara paling bodoh aku rasa yg penah aku buat kat kau , tak bertegur dengan kau for a few month(s) , kan ? Ingat tak ? Time tu kanak kanak lagi kot . Tak matured lagi . Naik Form 1 baru kita mesra bertepuk bertampar kan ? HAHA ! Jaga orang Ganu kau baik baik okaay :) ILYSDM !

Husna , my tablemate for 2 years . Aku rindu kau jugak ! Haritu dapat lepas rindu text dengan kau sekejap . Sorry for not calling you during this holiday . Free free nanti aku call eh :') Aku doakan kau dapat masuk Darul Quran tu . Kalau kita usaha , kita dapat hasilnya , kan ? Insya-Allah kau boleh . Ingat aku selalu yaa ! ILYSDM !

Intan , hmmm . Aku tak tau kenapa , tapi aku rindu kau . Tadi aku tengok tengok inbox phone , ternampak text kau . Bila baca balik semua text kau , pilu kejap T_T Then try bukak blog kau . Just nak tengok keadaan kau raya raya ni . Pfftttt ~ Permission denied . Nevermind la . Maybe kau nak privacy kau , kan ? Anyway , thanks for texting me to wish TrialRaya Haha ! Gudluck dengan orang yg aku sayang ? Okaay ! Gudluck dengan orang yg kau sayang jugak yaa :) ILYSDM !

Fine ! Tak berjaya halang airmata daripada terus bergenang , tp berjaya halang ia dari jatuh ^^ Big girl dont cry , rite ?


notification : Awak , jaga diri jugak yaa :)


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0004



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: