August 1, 2011

Sorry , I'm Being Unfaithful

Deserve you right , Pendek ! Siapa suruh tak stick to the one . Hati tak tetap langsung . Bila dah macam ni , baru nak mengeluh . Takda guna lagi lah ~ You know which one suit you the most . Yang menggatal sangat nak cari lain siapa suruh .

Dah ! Lepas ni takda nak menggatal searching and surveying for others , okaay ? Percaya je kat yang satu tu . Sayang awak dulu , kini dan selamanya .


Disebabkan aku ni jenis yang suka tukar tukar skincare product , habis hancoss muka ni ! Rindu muka time lower form dulu . Halus mulus *tak tipu! Welkk ! Kalau dulu , cik jera segan je nak naik kat muka aku . Tp sekarang berlumba lumba naik kat pipi ni .

Plus tangan aku yang sentiasa gatal sanagt nak menyentuh muka ni . Dah la tangan banyak kuman plus virus plus bakteria segala *Bio gila! So , setelah 1/4 tahun tukar skincare yg menghancuurkan muka aku tu , kena lah kembali ke skincare Safi jugak . Hope lepas ni cik jera jangan nak mengada datang lagi .

notification : gatal gatal kat tangan pon dah naik kat muka =="


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0758



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: