August 26, 2011

Unmotived

Okaay . Blog dah agak berhabuk . Pffftttt =..= Nevermind la . Aku buat blog ni memang untuk jadikan sarang labah labah Haha ! Takda motif nak diluahkan hari ni . So peeps , jangan bosan nak baca post aku yg panjang ni eh ;)

Nak menjarah sikit ni haaaa ~ Semalam kan kan , ada Iftar Pedana kat maktab . Then , time makan tu kan , ternampak makhluk Allah ni . Ya Allah ~ Tak kelip mata memandang dia . Terpaku mata tengok dia *hyperbola gila aku! Haha ! Bukannya apa . Biasanya tengok dia kat blog dia je . Tp semalam nampak depan mata wehhhh ! Cantik la seyh ^^ Credit to you , Kak Nana . Anyway , Syafirul kau jangan nak perasan lebih lebih tau Muahahahahha !

Then , nampak adik Azie la pulak . Mak datokkk ! Tu lagi sorang cun gilaa . Cair tengok mata dia . Baru Form 1 kot budak tu tp macam aku lagi nampak budak budak je dari dia *biar! Cun gilaa ! Aku suka ! Aku suka ! ^^

Okaay dah . Sambung nanti nanti je . Nak pi bazaar ^^ Cuci mata Bhahaha !


notification : sorry , tido awal malam tadi =="


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1640



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

1 comment:

ninjakecik said...

sis :) good luck spm. do ur best! ssguhnya stiap ksulitan ada kemudahan (al Insyirah : 6) chayok2!