September 28, 2011

Okaay Fine ~

Wahhhh ! Berkulat la seyh blog ! Still dalam mood TRIAL lagi, tapi nafsu tak menahan nak online Haha ! Neway, selamat menyambut Zulkaedah. Means, lagi sebulan seminggu je nak SPM! Gila bhaii! Banyak lagi topics nak cover. Insya-Allah sempat. Cuakkk ! Sama jugak masalah hati ni. Banyak benda yg before ni, aku tak tau, tp terlerai jugak time dah nak exam ni ==" Biar la, benda dah berlalu, kan ? Airmata darah yg tumpah sekalipun, bukannya boleh ubah keadaan pon. Isn't ?

Cuba mematangkan diri. Berdiam tak bererti kalah. Membisu tak bererti mengalah. Dulu, kau yg dulu aku sanjung. Kau yg dulu aku puja. Kau yg paling suci, paling mulia kat mata aku. Aku percaya semua kata kata bak gula bertaburan kat bibir kau. Aku rasa bersalah dengan orang yg dulunya aku anggap musuh.

Aku sedar diri ini terlalu lurus kerana terlalu percaya bahasa kiasan kau. Bahasa kau memang aku akui boleh dapat A+ lah ! Kau ajar aku erti pembohongan yg sebenarnya. Kau ajar aku apa itu bahasa kiasan yg melampau. Mengenali diri kau buat aku lebih berhati hati utk percaya orang lain. Mengenali kau buat aku berwaspada dengan kata kata kiasan.

Sekarang, bagi aku masa utk lupakan apa apa yg kau buat kat aku. Bagi aku masa utk buatbuat tak tahu dengan apa yg kau buat kat aku. Bagi aku masa utk aku berbaik semula dengan orangygaku anggap musauh dulu. Bagi aku masa utk buka hati aku utk terima yg kau tipu aku.

Sekian, Assalamualaikum sahabat.

September 6, 2011

^^



Haha ! Sengih sensorang ^^ Insane :p

Happiness ?







Vanilla Twilight




notification : please continue this song :')










Sleepy

hoping like this but that wont be happen


Awak , sori ye :( Once again malam tadi tertido . Hati tengah tak sedap . So , bila dapat katil , dapat peluk mak , terbuai ke Dreamland . Tinggal la awak keseorangan kan malam tadi ?

Saya tau saya salu tinggalkan awak keseorangan malam malam

Saya tau saya salu kecikkan hati awak

Saya tau saya tak pandai nak ambil hati awak

Saya tau saya degil , tak suka dengar cakap awak

Saya tau saya tak macam yg awak harapkan


Bila bangun pagi , looking at my phone screen "22 new messeges" OMG ! Semua dari awak . Tu dah memang tahap bosan gila lah tu kan ? Fine ~ Start dari pukul 0013 sampai last text pukul 0157 kot . Rasa bersalah gila =="


notification : ......

"Ya Allah , Kau berikanlah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan . Kau kurniakanlah kecemerlangan 9A+ kepadanya dalam SPM 2011 . Aminn ~




saranglove
fiyzakenet

1217




HWAITINGG !

September 5, 2011

Dasar Takda Mata

Ewahhhhh ! Bingit la hati seyhhh ! Muka macam nak makan kaki je . Bahasa baik sikit , tak boleh eh ? Ni bahasa aku pon dah kurang ni . Muka kau macam gud gud je kan nak sound sound orang . Weii ~ Kita 1Malaysia la dol !

rasa macam nak bagi kaki scabies ni je =="

Kau pikir kau sengih tak nampak mata , rambut spike spike , pakai shorts , aku heran ? Sikit pon aku tak hadap la apek ! Mulut macam longkang . Eh , tak . Macam lembu kaki pendek tahuuu takkk ? Banyak sangat ngap lembu tu agaknya .

Maaf buat post ni . Blog siapa ? HIHI ^^

notification : maaf , bahasa MEMANG KASAR .


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
2204



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

September 4, 2011

My Friend's Classmate

"MHY"

notification : batuk ke ? cepat cepat sembuh okaay :)


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1418



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

Jealous

Seriously jealous =( Takda apa la sangat sebenarnya . Tp kan , erghhh ! HAHA ! *takpasal :p Not too impartant actually .




Okaay jealous dengan korang korang semua . Ada pics menarik during the hari raya . Aku ? Pfffttt ==" Takda port menarik . Takda yg nak melayan berphotogedik dengan aku . Takpa takpa , ti sambutan hari raya kat maktab , aku buat vid sekali eh *berangan di awangan ;p

notification : dahh daftar matrik . awak , thanks layan kerenah ni yerr :)


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0904


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

September 3, 2011

Gelap Gelita

Gila gelap lah dher
Pakcik pakcik TNB ,
Tolong adakan semula lampu lampu itu .
Saya nak Fesbuk la
Blogging lagi
Nak daftar matrik lagi
Panas
Battery dh nak habis ni
Banyak nyamuk =="

notification : Awak , jangan la zionis sangat dengan saya eh *winkwink ^^


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~



P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^