September 4, 2011

Jealous

Seriously jealous =( Takda apa la sangat sebenarnya . Tp kan , erghhh ! HAHA ! *takpasal :p Not too impartant actually .




Okaay jealous dengan korang korang semua . Ada pics menarik during the hari raya . Aku ? Pfffttt ==" Takda port menarik . Takda yg nak melayan berphotogedik dengan aku . Takpa takpa , ti sambutan hari raya kat maktab , aku buat vid sekali eh *berangan di awangan ;p

notification : dahh daftar matrik . awak , thanks layan kerenah ni yerr :)


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
0904


P/S : FIZA HWAITING!!9A+ SPM 2011~AMINN!! HYUNG HWAITING!!HIMNAE!! ^_^

No comments: