October 15, 2011

Home

Hai si macho and si cantik sekalian, selamat memjamu mata dengan celoteh di hujung minggu ni. Alkisah cerita, form 5 yang dah berabad tinggal kat dalam maktab tu bagai katak dalam kelas ==" Protes ? Memorendum ? Mogok ? Haha ! Macam macam la Form 5 ni. Takpa takpa, kita dah senior kan ? Winkwink ^^

Anyway, hari ni dapat tidur kat atas katil sendiri. Dapat makan masakan mak sendiri. Dapat mandi kat toilet sendiri. Dapat tengok tivi sendiri, bukan kat DS. Lama kot terperap kat dalam maktab tu. Sekali kala nak release tension kejap, boleh gila ni.

Apa apa pun, SPM dah nak dekat. Kesedaran diri ? Dah ada kot. Macam tipu je kan ? Whateverrr ~ HAHA ! Dah dah. Sila ketepikan apa apa yang tak perlu buat 2 bulan ni okaay. Awak, make sure yg orang tunaikan janji tu tau. Kalauu tak, sila bebel ye :)


"Ya Allah, kau berilah NURHAFIZAH BT MOHD SAMSURI kekuatan untuk menempuhi tahun 2011 dengan penuh kecekalan. Kau kurniakan lah kecemerlangan 9A+ untuknya dlm SPM 2011! Aminn~"

saranglove
~fizakenet~
1810

No comments: