December 25, 2011

Dalam Mihrab Cinta

Assalamualaikum

Hari ni "good morning" pukul 11.30 pagi. Hamekauuuu! Siap bold bagi kaler MERAH mak ngah lagi tuuu! Astaghfirullah Astaghfirullah Astaghfirullah!! Apa nak jadi ni hoii hoi anak dara ==" Okaay, dah! Jangan la gelakkan! *gelenggelengkepala* Macam korang tak pernah buat je kan kan. Korang selekeh jugaaak ;)

Currently I'm into Dude Harlino and Asmirandah. Ohh Emm Gee! Sweeeeeeet mueeeeet gitu! Okaay, maybe I'm a little bit too late sebab cerita ni dah berkurun kan. I dont give a big big damn care haha! Menangis beb tengok cerita ni sobsobb! Tiba tiba terasa nak beli novel Dalam Mihrab Cinta by Habiburrahman el-Shirazy biar dapat feeling habis haha! *poyo ahh* Tabik spring la kat director director Indonesia ni. Thumbs up! Dah diam tutup mulut. Taknak buat comparison dengan movie yang diadaptasi daripada novel keluaran Malaysia =="


Tu diaaaa novel Dalam Mihrab Cinta. Dah, korang pergi feeling OST cerita ni okaaay. Kalau taknak dengar, click je button pause tu eh. Reti kan kan? On the way baca segala novel novel Habirurrahman el-Shirazy wiwiiii! Pengaruh kaki novel dari siapa la ni seyhh hoishh! Siapa siapa nak join? *wavewave*

notification: Baca novel lagi feeling ^_^

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
1513


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: