December 26, 2011

Dating Jom!

Assalamualaikum,

Hambooiihhh title, tak boleh merenyam lagi ke haha! Oleh kerana lagi 8 hari Mr Awesome yang gemuk tu nak pergi berkhidmat untuk negara, so it's time to dating habis habisan dengan dia #kgatal! Ahh biar! My boipreng, up to me la kann. You all dating la dengan boiprengg you all eh haha! Neway, eheem ehem, Wawa oh Wawa, Mr Awesome aku dapat dekat je kat Mersing. Kau ada? Padan muka kau haha! Sila jealous dengan aku sekarang. Hippo kau dapat mana weyh? LA? NY? Chicago? Washington? Hollywood? Haha! Ye laa, kau kan Vanessa Hudgens. So, Hippo kau tu Zac Efron kau hihi! #apakaitan? Tak apa tak apa. Kita senasib. Nanti kita dating samasama la eh. Kau tenung aku, aku tenungkau balik ngee! Nanti 2 bulan 2 minggu phone tu sunyi je. Segan segan je nak berbunyi kan kan? Baling kat dinding jugak kang phone tu =="

Me : Mak, nak keluar jenjalan lagi, can I?
Mom : Nak keluar lagi ke? Nak pergi mana lagi haaaa?
Me : Nak dating lagi dengan Mr awesome, bf yang comel tuu yaww! ^_^
Mom : Hmmm, pergi laa. Elok elok sikit perangai tu
Me : Wiwwiwii! Ngeeeeeeeeeee! #sengih tak ingat dunia!

Okaay dah abaikan perbualan tu. Perbualan tu dalam mimpi je muahahaa! Belum bagitau mak lagi la nak keluar hadoyyy! Kecah la luu! Apadehal? Takda kan? Oh emak, anakmu nak keluar before boipreng dia tu pergi jadi superwarrior. Kerahan Tenaga oh Kerahan Tenaga! Takpa, berkhidmat untuk negara beb WiraWiarati Negara. Kalau ada, goodbye and selamat maju jaya. Kalau tak, duduk rumah tanam anggur macam aku ni haa. Okaay, dah pergi mandi and solat *wavewave*

notification : Wawa, Azz, bila nak jumpa junior junior niii?
Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0625


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: