December 31, 2011

Here We Go Now

Assalamualaikum

Ni mungkin post terakhir untuk 2011. What happened in 2011? Banyak kot. Macam macam, pahit maung kelat tawar manis masam busuk tengik semua ada. And and and yaaa, Sijil Pelajaran Malaysia 2011 hoishh! Dari bulan Januari sampai la Disember, semua kenangan berselirat kat kepala otak ni :)

part of my 2011

Awal awal 2011, 5 Hafuza dapat penasihat homeroom baru. Cikgu Kak Ziha. Ex-student MRSM Jeli. Okay dia cun, just like me #ktipu! Kitorang selalu lepak rumah dia kat CP haha! Masak masak, borak sampai tengah malam, tengok Korean movies, tumpang charge phone #kantoi! Lepas ni dah tak ada la nak lepak rumah akak lagi kan? Hmm, 5 Cambridge, 5 Yale, 5 Oxford. Ni tiga tempat yang aku selalu muncul kat selit selit meja kerusi. Wakaf taman herba. PSP. Anual dinner #both! And more more more etc etc etc laa kan. Oke miss those moments :')

And everytime ada holiday, niat di hati nak datang class tuition or buat apa apa yang berfaedah sikit. Tapi most of the time tu, niat hanya tinggal niat je lebih haha! Haktuiii! Cakap tak serupa bikin la deyyy! At least, before SPM tu sempat jumpa and minta restu my foreverfavourite teacher, Mr Jaleel Arabie :) And sempat jumpa childhood freinds. Err childhood la sangat kan haha! Neway, thanks Maria, Fariza, Fifa, Hazirah. Me love you. Kiss sikit sini Muahhh! Lepas ni kauorang semua dah kerja and aku kerkontang kanting sebagai pemegang lesen L muahaha! XD *wavewave

notification : Happy New Year, may Allah bless our 2012. Aminnn!

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
2134


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: