December 21, 2011

Hye My Gemuk!

Assalamualaikum

Hi you My Gemuk, apa khabar? *gedik ahh! Eh biar haha! Tibatiba rindu kat awak la. Malam semalam kena tinggal lagi kan :\ Yaa my fault. Sorry sorry. Nak bagi denda? Jangan suruh nyanyi eh. Pukul kangg ==" Kalau nak jugak nyanyi, jum nyanyi samasama, can? "twinkle twinkle little star" bhaha! Ini lagu jugak okaay. Ada music ada lirik kan?


Harini 21 Disember. 12 days more, you gonna leave for PLKN pffttt ==" Nanti kita date lagi *rolling eyes* Sudi ke tak? Kalau sudi, angguk lajulaju kahkah! Dah berhenti angguk angguk tu. Buruk perangai ngee :) Yeaah good! Nanti orang belanja awak lollipop sebiji eh haha! Kalau ada tak puashati or marah, just let me know okaay. Taknak simpan lama lama dalam hati. Nanti makin lama makin parah :) IHY! *wave wave*

Continue reading peeps,
Iheartyou !
Fizaasams
0035


Ya Allah, kurniakanlah kesihatan kepada Nurhafizah Mohd Samsuri serta ahli keluarganya dan kurniakanlah kebaikan pada dua mata pemeriksa dan keburukan pada tapak kakinya. Kurniakanlah Nurhafizah Mohd Samsuri keputusan 9A+ dalam SPM 2011. Dan permudahkanlah segala urusannya di dunia dan di akhirat. Aminn!

No comments: